نباید توجهی به تبلیغات منفی کشورها علیه ایران داشت

ولاسکو: حضور در ایران فرصت خوبی برای آشنایی با اسلام است

خولیو ولاسکو، سرمربی آرژانتینی تیم ملی والیبال ایران در رده سنی بزرگسالان در تازه ترین مصاحبه مطبوعاتی‌اش با رسانه‌های خبری در اروپا گفت: برخلاف اظهارات «پرندی» دیگر گزینه ایتالیایی فدراسیون والیبال ایران برای سرمربیگری تیم ملی والیبال این کشور، معتقدم که سیاست در ورزش ایران دخالت نداشته و من می‌توانم بدون هیچ مشکلی در والیبال ایران به فعالیت بپردازم.
کد خبر: ۳۹۴۹۳۳

ولاسکو در رابطه با تصمیم اخیرش در زمینه فعالیت در تیم ملی ایران افزود: برای من جای تعجب بسیار زیادی است که مردم بیشتر ترجیح می‌دهند در جاهایی کار و فعالیت‌ کنند که از آنها آشنایی دارند و به شرایط حاکم مسلط باشند.من بعد از ورود به ایران فهمیدم چیزهایی که در مورد کشورها گفته می‌شود با واقعیت آنها فاصله زیادی دارد و ایران هم از این قاعده مستثنا نیست.

این مربی آرژانتینی تصریح کرد: من بعد از حضور در ایران و آشنایی با مردم این کشور متوجه شدم که ایرانی‌ها هم مثل تمام مردم دنیا به اصول و ارزش‌های اخلاقی و انسانی پایبند هستند و در اعتقادات خود درخصوص مواردی که مطرح کردم فاصله زیادی با مردم کشورم و حتی مردم اروپا ندارند.

وی افزود: برخلاف شایعاتی که قبل از ورود من به ایران منتشر شد و بسیاری از دخالت سیاست در ورزش این کشور در دنیا حرف می‌زدند متوجه شدم که سیاست در ورزش ایران دخالتی ندارد و سیاست در اجرای برنامه‌های مورد نظر من درخصوص پیشرفت در تیم ملی و کسب نتایج قابل قبول دخالتی نخواهد کرد. ولاسکو تاکید کرد: من هرگز با نظر پرندی کاندیدای قبلی فدراسیون والیبال ایران درخصوص تداخل سیاست در فعالیت‌های ورزشی موافق نیستم و فکر می‌کنم می‌توانم در ایران بدون هیچ مشکل خاصی به کار و فعالیت بپردازم و آزادانه در رابطه با حیطه اختیاراتم در تیم ملی پیش بروم.سرمربی تیم ملی والیبال با اشاره به سرمایه‌های والیبال ایران گفت: به اعتقاد من در ایران بازیکنان بسیار خوبی مشغول کار و فعالیت هستند که می‌توانند جواز حضور در تیم ملی را به دست آورده و موفقیت‌های چشمگیری را در کارنامه خود ثبت کنند.

ولاسکو با ابراز خوشحالی از این‌که در خلال حضورش در ایران بهتر می‌تواند با دین اسلام آشنا شده و بر اطلاعات خود در این زمینه بیفزاید، افزود: من هیچ‌گونه توجهی به تبلیغات منفی علیه کشور ایران در زمینه‌های سیاسی، فرهنگی و مذهبی ندارم و از نظر من سکان هدایت تیم ملی والیبال ایران، یک پست ورزشی است که باید بتوانم در خلال حضورم در این کشور، به وظایفم در جهت رشد و شکوفایی هر چه بیشتر والیبال ملی ایران و رساندن آن به المپیک 2012 بخوبی عمل کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها