آیت‌الله آملی لاریجانی: نتایج مبارزه با مفاسد اقتصادی بزودی اعلام می‌شود

رئیس قوه قضاییه گفت یک جریان ناصحیح برای مقدس کردن عید نوروز و امور اینچنینی پدید آمده و این بر‌خلاف دین است. به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه مسوولان قضایی با اشاره به این‌که عید نوروز از اعیاد سنتی ایرانیان بوده که دارای ویژگی‌های بسیار مثبت و ارزشمندی است، از این‌که برخی به نوروز جنبه تقدس می‌دهند، انتقاد کرد.
کد خبر: ۳۹۴۱۵۰

وی گفت: فقط اعیاد مذهبی مانند عید ولایت است که ذاتا تقدس دارند و نباید با امور اعتباری و جعلی به اعیاد سنتی جنبه تقدس داد، این توهماتی است که برخی گرفتار آن شده‌اند.

آملی لاریجانی همچنین با تاکید بر ادامه مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی گفت: یکی از توفیقات دستگاه قضایی در سال گذشته، یافتن کسانی بود که مفسده اقتصادی داشتند. به گفته لاریجانی بزودی نتایج مبارزه دستگاه قضایی با مفاسد اقتصادی به اطلاع مردم خواهد رسید.

رئیس قوه قضاییه ادامه برخورد با اشرار و اراذل و اوباش و نظارت بر حسن اجرای تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله دستگاه قضایی را از دیگر اولویت‌های کاری دستگاه قضا در سال جدید برشمرد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه، از دخالت کشورهای غربی در امور داخلی کشورهای منطقه بشدت انتقاد کرد و گفت: ایران را به نقض‌حقوق بشر متهم می‌کنند و برای بررسی وضع حقوق بشر، گزارشگر برای ایران تعیین می‌کنند، اما برای جنایاتی که با حمایت آنها در بحرین انجام می‌شود، هیچ کاری نمی‌کنند.

آیت‌الله لاریجانی تصریح کرد: البته، جنایات بحرین احتیاج به گزارشگر هم ندارد، چون در مقابل دیدگان جهانیان صدها هزار مردم بحرینی را که به صورت مسالمت‌آمیز خواهان اصلاحات هستند به خاک و خون می‌کشند، با وجود این سکوت، باز هم غربی‌ها ادعای حمایت از حقوق بشر می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها