استفاده از تلفن همراه حین رانندگی 24 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت

توقیف 45 هزار خودروی خطرآفرین در نوروز

فرمانده پلیس‌ راه کشور با بیان این که بیش از 45 هزار دستگاه خودروی متخلف در تعطیلات نوروز امسال در جاده‌های کشور متوقف شدند، گفت: از این تعداد حدود 27 هزار دستگاه سواری بودند که این رقم نسبت به سال گذشته 19 درصد افزایش یافته است. سرهنگ محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بیشترین تخلف خودروها در نوروز امسال سرعت و سبقت غیرمجاز و عدم استفاده از کمربند ایمنی بود که بر این اساس برخورد با سرعت غیرمجاز 19 درصد، سبقت غیرمجاز 22 درصد، عدم استفاده از کمربند ایمنی 12 درصد و استفاده از تلفن همراه حین رانندگی 24 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
کد خبر: ۳۹۳۴۴۳

وی از افزایش 280 درصدی برخورد با رانندگانی که بین خطوط در نوروز تردد نکردند خبر داد و گفت: برخورد با حمل مسافر در قسمت بار 66 درصد، انجام حرکات نمایشی و آکروباتیک 43 درصد، سبقت از شانه خاکی 23 درصد و انحراف به چپ 17 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

فرمانده پلیس‌ راه کشور از برخورد با بیش از 53 هزار تخلف حادثه‌ساز ناوگان عمومی مسافربری در کشور خبر داد و تصریح کرد: با حدود 90 هزار تخلف ناوگان مسافربری در نوروز امسال برخورد شده است که این رقم نسبت به سال گذشته 32 درصد افزایش نشان می‌دهد.

سرهنگ مهماندار از انجام تست سلامت و اعتیاد 13 هزار راننده عمومی در نوروز امسال خبر داد و افزود: در عین حال از حدود یکهزار و 400 راننده شخصی نیز تست سلامت و اعتیاد گرفته شد و افرادی که تست آنها مثبت بوده برای طی مراحل قانونی به دستگاه‌های مربوطه معرفی شدند.وی همچنین به ضبط بیش از 5 هزار جلد گواهینامه رانندگان متخلف در نوروز امسال اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد ضبط گواهینامه رانندگان متخلف در نوروز امسال بیش از 26 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

تردد تریلر و کامیون در محور کرج ـ چالوس همچنان ممنوع

همچنین براساس اعلام پلیس راه کشور تردد تمامی تریلر و کامیون و کامیونت‌ها از محور کرج ـ چالوس کماکان ممنوع است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه نیز با شماره تلفن 88255555 (10 خط) به طور شبانه‌روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور (جوی و ترافیکی) یا امدادرسانی احتمالی به هموطنان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها