عرضه 3 میلیارد یورو اوراق مشارکت ارزی در داخل کشور

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از انتشار 3 میلیارد یورو اوراق مشارکت ارزی پارس‌جنوبی برای نخستین بار در داخل کشور خبر داد و گفت: عموم مردم می‌توانند با خرید این اوراق ضمن مشارکت در توسعه بزرگ‌ترین میدان گازی جهان از سود یک سرمایه‌گذاری مطمئن بهره‌مند شوند. به گزارش شانا، احمد قلعه‌بانی در یک نشست خبری افزود: با صدور مجوز بانک مرکزی، اوراق مشارکت ارزی توسعه میدان پارس‌جنوبی برای نخستین بار از صبح روز شنبه 21 اسفند (امروز) و به مدت 5 روز کاری از طریق شعب منتخب بانک‌های صادرات، تجارت و سپه در داخل کشور عرضه می‌شود. وی با اشاره به مدت مشارکت 4 ساله این اوراق و نرخ سود 8 درصد آن که از سوی شرکت ملی نفت ایران تضمین شده است، تصریح کرد: این اوراق بی‌نام و قابل واگذاری به غیر در قطعات 1000، 5000، 10000، 50000 و 100 هزار یورویی منتشر شده و سود آن هر 6 ماه یکبار محاسبه و پرداخت خواهد شد.
کد خبر: ۳۹۱۰۸۲

قلعه‌بانی با تاکید بر این‌که شرکت ملی نفت ایران با عرضه این اوراق فرصت کسب سود مطمئن از طریق سرمایه‌گذاری ارزی برای عموم مردم ایجاد کرده است، یادآور شد: سود این اوراق معاف از مالیات بوده و هر زمان نیز که دارنده آن بخواهد قابل بازخرید با حداقل سود 5/5 درصد برای کمتر از یک سال، 6 درصد بین یک تا 2 سال، 7 درصد بین 2 تا 3 سال، 5/7 درصد بین 3 تا کمتر از 4 سال و 8 درصد برای 4 سال تمام خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان این که اوراق مشارکت ارزی به صورت یورویی عرضه می‌شوند، اظهار کرد: مردم می‌توانند این اوراق را هم به صورت یورو و هم به صورت دلار خریداری کنند و بر این اساس متقاضیانی که قصد دارند اوراق مشارکت ارزی را با ارز دلار خریداری کنند، اوراق یورویی برای آنان با نرخ روز بانک مرکزی به ازای دلار محاسبه و همچنین هنگام بازپرداخت هم با نرخ روز برآورد و با ارز دریافتی بازپرداخت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها