خبرگان رهبری :

هرگونه اغتشاش، همنوایی با دشمنان ملت ایران است

اجلاسیه نهم دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری عصر دیروز با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد. مراسم اختتامیه نهمین اجلاسیه رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری به ریاست آیت‌الله محمد یزدی، در غیاب آیت‌الله مهدوی‌‌کنی و در محل سابق مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
کد خبر: ۳۹۰۶۷۰

خبرگان ملت در بیانیه خود حرکت مذبوحانه عده‌ای عوامل بیگانه و خائن به وطن را که در روز 25 بهمن ماه امسال اتفاق افتاد، محکوم کرده و از قوه قضاییه مصرانه خواستار محاکمه و مجازات قانونی سران فتنه‌گر و عوامل اصلی اغتشاش شدند.

به گزارش ایرنا، خبرگان ملت همچنین با دعوت از همگان به وحدت و اخلاق سیاسی تاکید کردند هرگونه اغتشاش، بی‌نظمی و حرمت‌شکنی چه به عنوان برخورد با بی‌بصیرتان جامعه و چه برای همراهی با فتنه‌گران جز همنوایی با دشمنان قسم خورده ملت ایران و جدایی از خیل عظیم مردم مومن و انقلابی معنای دیگری نمی‌تواند داشته باشد.

در این بیانیه با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی در عمر 32 ساله خود هیچ‌گاه از دشمنی مستکبران و استعمارگران نیاسوده، خاطرنشان شده است: به لطف الهی این انقلاب از دسیسه‌ها و دام‌های آنان با موفقیت رسته است. به اعتقاد خبرگان ملت، دلیل این همه موفقیت انقلاب اسلامی چیزی جز لطف الهی، رهبری هوشمندانه نظام و بصیرت و استقامت مردم نمی‌تواند باشد. نمایندگان خبرگان رهبری در این بیانیه ضمن بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد‌ه اند که این مجلس با رصد کردن همیشگی وضعیت داخلی و خارجی نظام، هر روز بیشتر از پیش ، صلاحیت و شایستگی رهبری را در مدیریت جامعه اسلامی و بویژه در خنثی سازی توطئه های دشمنان خارجی و عوامل داخلی آنان مشاهده می کند و به پاس نعمت گرانقدر مقام معظم رهبری، خاضعانه خداوند منان را شکر گزار است و پیوسته به انتخاب شایسته خود می بالد.

هاشمی دوست و همسنگر قدیمی من است

آیت‌الله مهدوی کنی، رئیس جدید مجلس خبرگان رهبری نیز دیروز در حاشیه دومین روز از اجلاس خبرگان ضمن مثبت ارزیابی کردن جلسه انتخابات هیات رئیسه خبرگان گفت: حتما از تجربیات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مدیریت استفاده می‌شود.وی در گفت‌وگو با واحد مرکزی خبر افزود: هیچ‌گاه با دوستانی که همسنگر بوده‌ایم، اهل رقابت نبوده‌ایم، بنابراین همیشه می‌گفتم که نمی‌خواهم با جناب آقای هاشمی رقابت کنم.آیت‌الله مهدوی‌کنی افزود: بنده و آقای هاشمی در کارهای نظام از جمله در شورای انقلاب، در دولت و تشخیص مصلحت با هم بوده‌ و کار کرده‌ایم.ایشان دوست صمیمی و قدیمی ماست و همان‌طور که از قبل با هم بوده‌ایم، دلم می‌خواهد باز هم با هم باشیم.

هوچی‌گری به بهانه دفاع از اسلام مذموم است

همچنین بیش از 60 نفر از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری سه‌شنبه شب با حضور در محل دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی دیدار کردند.

به گزارش مهر، در این دیدار آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با تشکر صمیمانه از حضور اعضای خبرگان رهبری و سخنان محبت‌آمیز و ابراز لطف جمعی از اعضای مجلس خبرگان نسبت به خود گفت: باید از آیت‌الله مهدوی‌کنی تشکر کنیم که با وجود کسالت، این مسوولیت را با محبت پذیرفتند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با اشاره به سخنان آیت‌الله طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان و آیت‌الله نعیم‌آبادی در مجلس خبرگان رهبری درباره برخی حرکت‌های افراطی، تصریح کرد: متاسفانه روش ضدارزشی و زشتی توسط گروهی افراطی در بعضی مناطق در برخورد با برخی روحانیون انجام می‌شود و می‌گویند آن‌گونه که ما فکر می‌کنیم، ائمه جمعه هم باید همان‌گونه بیندیشند و خلاف سخن آنان سخنی نگویند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب، دستور برخورد با افراطیون خاطی را که خارج از قانون، اقدام به توهین و افترا می‌کنند، صادر کرده‌اند و امیدواریم این پدیده زشت و مضر در کشور متوقف شود، البته نقد و انتقاد کار پسندیده‌ای است ولی افترا و هوچی‌گری و تهمت‌زدن آن هم به بهانه دفاع از ارزش‌ها و اسلام مذموم است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی ایجاد تفرقه و تشتت در کشور مشکل‌ساز بوده و حفظ و تقویت انسجام و وحدت، تضمین‌کننده صیانت از نظام و دستاوردهای آن است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای حفظ سرمایه‌های انرژی، اقتصادی و معدنی کشور دانست و تاکید کرد: حفظ تولید در بخش‌های کشاورزی، صنعت، دامپروری صیادی و سایر زمینه‌ها نیازمند حمایت بیشتر در ادامه اجرای این طرح است تا به این بخش صدمه‌ای وارد نشود.

در ابتدای این دیدار آیات و حجج‌اسلام دری نجف‌آبادی، سلیمانی، اسلامی، نعیم‌آبادی، قرشی، طباطبایی، شاهرودی، جباری، وافی، شفیعی و امامی کاشانی با تشکر از اقدام ارزشمند آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در جلسه روز سه‌شنبه خبرگان و جلوگیری از فتنه جدیدی که مغرضان برای ایجاد تفرقه در نهاد مقدس خبرگان طراحی کرده بودند، حرکت وی را همانند حرکت‌های تاریخ‌ساز بزرگان دین اسلام خواندند و تاکید کردند: با توجه به سابقه دیرینه مبارزاتی و سعه‌صدر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تمام دوران پیش و پس از انقلاب، چنین اقدامی از وی را دور از انتظار نمی‌توان دانست.

تنی چند از این آیات، با اشاره به رواج برخی بداخلاقی‌ها و هتک حرمت بزرگان در جامعه، اقدامات افراطی بعضی ناآگاهان را سم مهلک برای حیات نظام اسلامی ایران دانستند و گفتند: تمام دلسوزان نظام بخصوص روحانیت معظم، خبرگان جامعه و ائمه جمعه و جماعات باید با هوشیاری در مقابل اقداماتی که هدم و ضربه به روحانیت را هدف قرار داده‌اند، بایستند و با آگاهی و اطلاع‌رسانی، افراطیون را به حاشیه برانند.

خبرگان ملت در پایان خواستار حضور استوار و پا بر جای آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی کمافی‌السابق در مجلس خبرگان رهبری و سایر عرصه‌های نظام و انقلاب شدند.

جلیلی: نظام سلطه خواستار آزادی عمل جریان فتنه در ایران است

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا با حمایت از سران فتنه خواستار آزادی عمل جریان فتنه در ایران شدند و در همان مقطع با تصویب 55 میلیون دلار و سرمایه‌گذاری در فضای مجازی و راه‌اندازی نزدیک به 874 سایت با فتنه‌گران همراهی کردند.

به گزارش فارس، سعید جلیلی که دیروز به عنوان مهمان ویژه دومین روز نهمین اجلاس رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری سخن می‌گفت، با اشاره به ظهور و بروز برجسته جمهوریت نظام در جریان انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری گفت: ظلم بزرگ به نظام این بود که جریانی تلاش داشت موفقیت اندیشه دینی در مدیریت کارای نظام اسلامی را ناکارآمد جلوه داده و به چالش بکشد.

وی ادامه داد: اقدامات جریان فتنه با تهمت زدن به سلامت انتخابات و سپس اردوکشی خیابانی، غرب و استکبار جهانی را امیدوار کرد و ظلم بزرگ به نظام شکل گرفت؛ در این فتنه غربی‌ها با یک چرخش کامل پس از انتخابات تلاش کردند قواعد دموکراسی در ایران را انکار کرده و خود را پشت سر جریان فتنه قرار دهند.

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به برنامه‌ریزی فتنه‌گران پس از انتخابات، اظهار کرد: فتنه‌گران از تقلب در انتخابات شروع کردند و کار را با انکار حمایت نظام از فلسطین و در 13 آبان با زیر سوال بردن ستیز ایران با آمریکا و جسارت به تصویر امام (ره) و زیر سوال بردن اصل ولایت فقیه پیش بردند و نهایتا نیز اقدامات آنها به توهین در روز عاشورا کشیده شد.

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: سران کشورهای غربی پس از مایوس شدن از اغتشاشات خیابانی و قدرت عملی فتنه‌گران، سعی در تحمیل فشارهای سیاسی و اقتصادی بر ملت ایران داشتند که منجر به تصویب قطعنامه 1929 شد.

جلیلی با اشاره به مدیریت حکیمانه رهبر معظم انقلاب برای از بین بردن جریان فتنه و هوشیاری مردم در برخورد با عناصر فتنه‌گر، تصریح کرد در جریان این تحولات نه تنها موفقیت دیپلماسی منطقه‌ای ایران و نیز پیشرفت‌های هسته‌ای کشورمان کم نشده بلکه با سرعت بیشتری به راه خود ادامه داد و ما در آستانه 25 بهمن و بخصوص با الگوگیری کشورهای منطقه از الگوی جمهوری اسلامی، بار دیگر در اوج اقتدار قرار گرفتیم.وی اضافه کرد: موفقیت ایران در نشست‌های ژنو و استانبول بسیار چشمگیر بود و در ادامه می‌توان به بالندگی ایران و نقش رهبر معظم انقلاب در جنبش‌های اخیر بخصوص مصر افتخار کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها