مشاور وزیر بهداشت خبر داد

راه‌اندازی 5 دانشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی

مشاور وزیر بهداشت در امور گیاهان دارویی و طب ایرانی گفت: 5 دانشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی در کشور راه‌اندازی شده است.
کد خبر: ۳۸۹۰۲۴

به گزارش ایسنا، عباس حاجی آخوندی در همایش ملی گیاهان دارویی که در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزارشد، اظهارکرد: این همایش در سال «همت مضاعف و کارمضاعف» در کمترین زمان ممکن و با تعداد مقالات بسیار زیاد برگزار و در طول کمتر از 6 ماه بیش از هزارمقاله جمع‌آوری شد.

مشاور وزیر بهداشت در امور گیاهان دارویی و طب ایرانی با اشاره این‌که ایران دارای تنوع ژنتیکی و گونه‌های گیاهی مختلف است، ادامه داد: از لحاظ منابع فسیلی کشور ما در جایگاه پنجم و از لحاظ منابع گازی در جایگاه نوزدهم می‌باشد.

وی تصریح کرد: اولویت اول پیشرفت و توسعه در سند جامع علمی کشور، گیاهان دارویی و اولویت دوم طب سنتی است.

حاجی آخوندی در ادامه با بیان این‌که 5 دانشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی درکشور راه‌اندازی شده است، گفت: 17مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و طب سنتی و 3 مرکز رشد در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که در بخش صنعتی 46 کارخانه تولید گیاهان دارویی در کشور وجود دارد، افزود: در ابتدای دولت نهم 110 گونه گیاهی تولید شد، درصورتی که این تعداد در حال حاضر به 555 گونه گیاهی رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها