در هشتاد و هفتمین سفر استانی هیات دولت

10 عضو کابینه به استان لرستان سفر می‌کنند

در ادامه دور سوم سفرهای استانی و همزمان با هشتاد و هفتمین سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان لرستان، 10 عضو کابینه به شهرها و مناطق مختلف این استان سفر می‌کنند.
کد خبر: ۳۸۸۱۱۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هم زمان با آغاز دور سوم سفر استانی هیات دولت به استان لرستان، 10 نفر از اعضای دولت از روز چهارشنبه (11 اسفند ماه) با سفر به شهرهای مختلف استان، ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی دولت‌های نهم و دهم، مشکلات، کمبودها و راه‌های تسریع در روند اجرای مصوبات را در مناطق مختلف استان لرستان پیگیری خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، محرابیان؛ وزیر صنایع و معادن، مرضیه دستجردی؛ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مجید نامجو؛ وزیر نیرو به ترتیب در شهرستان‌های خرم آباد، پلدختر و دلفان حضور می‌یابند و در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها قرار خواهند گرفت.

بر این اساس، سید محمد حسینی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان الشتر، محمد عباسی؛ وزیر تعاون در شهرستان دورود و علی نیکزاد؛ وزیر مسکن و شهرسازی در شهرستان بروجرد حضور خواهد یافت و در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها قرار می‌گیرند و در جلسه شورای اداری این شهرها شرکت خواهند کرد.

همچنین سیدمسعود میرکاظمی؛ وزیر نفت و رضا تقی پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیگر اعضای کابینه دولت هستند که به شهرستان‌های دوره چگنی و کوهدشت سفر خواهند کرد.

بر این اساس، حمید بقایی و محمدجواد محمدی زاده روسای سازمان‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و حفاظت محیط زیست به ترتیب در شهرستان‌های الیگودرز و ازنا حضور خواهند یافت و از نزدیک با مردم این شهرها دیدار خواهند کرد.

همچنین افتتاح پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی استان لرستان از دیگربرنامه‌های سفر اعضای هیات دولت به شهرستان‌های این استان است، ضمن این‌که هیات وزیران با سفر به شهرهای مختلف استان لرستان در جلسات شورای اداری این شهرستان‌ها نیز حضور خواهند یافت.

از جمله برنامه‌های رئیس جمهور در هشتاد و هفتمین سفر استانی، حضور درکارگروه فرهنگ و هنر استان، دیدار با خانواده شهدا وایثارگران، دیدار با برگزیدگان و مدیران اجرایی استان، شرکت در جلسه هیات دولت در استان لرستان و همچنین انجام گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم از طریق شبکه استانی خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها