حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
محمد حسن نکویی مهر روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا ،اظهار داشت : انجمن های شهرستانی تا خرداد سال آینده و انجمن استانی نیز تا تیرماه سال 90 و درنهایت تشکیل انجمن ملی تا پایان مرداد همان سال راه اندازی می شوند .
وی همچنین گفت : مراسم روز ملی حمایت از مصرف کننده روز دوشنبه نهم اسفند ماه با حضور وزیر بازرگانی و جمعی از نمایندگان وزارتخانههای مختلف و بخش خصوصی برگزار می شود.
به گفته مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ، برگزیدگان از میان 304 شرکت متقاضی انتخاب شده اند و قرار است به 27 واحد تندیس و 62 شرکت گواهینامه تعلق گیرد .
وی در ادامه تصویب قانون حمایت از مصرف کنندگان در سال گذشته را حرکتی مهم در به مشارکت طلبیدن بخش خصوصی در فعالیت های حمایتی ازمصرف کنننده دانست .
معاون وزیر بازرگانی اظهار داشت :ایجاد شرایط لازم برای دسترسی مصرف کنندگان به یکی از حقوق اساسی خود یعنی حق داشتن تشکل برای پیگیری حقوق اولیه مصرف کنندگان با عنایت به منشور حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان ملل، ایجاد طرف گفت وگو و تعامل در سطوح شهرستانی ،استانی و ملی با نهادهای قانونگذار و مجری درحاکمیت به لحاظ پیگیری حقوق مصرف کنندگان از دستاوردهای این قانون است .
نکویی مهردر ادامه فعال سازی کارگروه های تخصصی برای تعریف راهکارهای اجرایی کردن مصادیق مختلف حقوق مصرف کننده و پیگیری قوانین ،آیین نامه ها و دستورالعملهای مرتبط دراین بخش ،فعال سازی کارگروه های تخصصی برای تعریف مبانی انحصارو تبانی و روشهای حفظ حقوق مصرف کننده دراین بخش را از برنامه های آینده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان درحمایت از مصرف کننده برشمرد .
وی تصریح کرد: حمایت معنوی از برگزاری کنفرانس های بین المللی در کشور با موضوع حمایت از حقوق مصرف کننده برای دسترسی به دانش مورد نیاز درجهت تدوین برنامه استراتژیک دراین بخش ،حمایت ازپروژه های مطالعاتی و دانشجویی با موضوع حقوق مصرف کننده در سطح کارشناسی ، حمایت از برگزاری نمایشگاه های تخصصی در ارتباط با خدمات پس ازفروش و جنبه های مختلف حقوق مصرف کننده از جمله این موارد است .
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....