
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
ماموران وقتی از این موضوع باخبر شدند، ضمن آموزش به خانواده شاکی از آنها خواستند تا در محل ملاقات با رباینده حضور یابند.
با این حال مرد آدمربا چند بار در تماس با خانواده شاکی قرار ملاقات را تغییر داد و در محلهای قرار نیز حاضر نشد.
ماموران به تحقیقات خود ادامه دادند تا این که سرنخهایی به دست آوردند که نشان میداد، آدمرباها پسر ربوده شده را به ارتفاعات فاریاب شهر زاهدان منتقل و او را در این محل زندانی کردهاند. به این ترتیب ماموران عازم شهر زاهدان شدند و با هماهنگی ماموران آگاهی سیستان و بلوچستان در قالب 3 گروه عملیاتی، روز گذشته ارتفاعات فاریاب را محاصره کردند.
ماموران از آدمرباها خواستند تا تسلیم شوند، اما آنها تهدید میکردند اگر ماموران از محل دور نشوند، گروگان نوجوان را به قتل میرسانند، تا این که سرانجام خود را تسلیم کردند.
ماموران با دستگیری 5 مرد آدمربا، پسر ربوده شده را که دست و پایش با زنجیر بسته شده بود، نجات دادند.
متهمان در بازجویی اعتراف کردند که از چندی پیش با اطلاع از وضع مالی خانواده شاکی، پسر دانشآموز را در راه مدرسه با تهدید چاقو ربوده و با انتقال به ارتفاعات شهر فاریاب، زندانی کردند تا از خانوادهاش یک میلیارد تومان اخاذی کنند.
بنا بر این گزارش، 5 مرد آدمربا با قرار قانونی روانه زندان شدند. پسر نجات یافته هم تحویل خانوادهاش شد.
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گفتوگوی «جامجم» با بیژن بیرنگ، کارگردان و نویسنده:
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم: