
عزت الله دهقان نماینده درود و ازنا در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به حرکت امروز نمایندگان در صحن مجلس و طنین شعار مرگ بر موسوی، مرگ بر کروبی و مرگ بر خاتمی گفت: متاسفانه این آقایان با سازهای آن طرف آب حرکت می کنند و در پی خشنودسازی اربابان خود هستند.
وی افزود: این افراد لجام شیطان به گردن دارند که افکارشان به شدت آمریکایی و اسرائیلی است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به بهانه موسوی و کروبی برای دعوت به راهپیمایی غیرقانونی در روز 25 بهمن،گفت: اگر هدف آنها حمایت از مردم مصر و تونس بود باید در روز 22 بهمن که میلیون ها نفر در حمایت از مردم مصر به خیابان ها آمده و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می دادند،حمایت خود را اعلام میکردند و در این راهپیمایی شرکت می کردند.
وی تاکید کرد: بر همگان روشن است که هرگز هدف این عده حمایت از مردم مصر نیست چون آنها در گذشته شعار نه غزه نه لبنان سر می دادند و امروز برعکس گذشته خود به دنبال بهانه جویی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»: