جزئیات مالیات پرداختی بنیادها اعلام شد

معافیت ‌مالیاتی ‌خبرنگاران در انتظار لیست

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور رقم مالیات پرداختی بنیادها و نهادها در 10 ماهه ابتدای امسال را 17.4 میلیارد تومان با رشد 42 درصدی اعلام کرد و گفت: قرار است که معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد لیست حاوی اسامی خبرنگاران را پس از دریافت از خبرگزاری ها و روزنامه های کثیرالانتشار رسما به سازمان مالیاتی اعلام کند.
کد خبر: ۳۸۵۵۸۸

علی عسگری در گفت و گو با مهر، رقم مالیات پرداختی بنیادها و نهادها را در 10 ماهه ابتدای امسال را 17.4 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته 42 درصد رشد داشته و نسبت به آنچه که در بودجه امسال پیش بینی شده از رشد مناسبی برخوردار است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به معافیت مالیاتی یکسری از بنیادها و نهادها تصریح کرد: البته برخی از فعالیتهای بنیادها و نهادها مشمول مالیات است که هر سال در قوانین بودجه پیش بینی می شود که سازمان امور مالیاتی هم بر اساس آن نسبت به اخذ مالیات از بنیادها و نهادها اقدام می کند.

معافیت مالیاتی خبرنگاران

وی در خصوص اجرایی شدن معافیت مالیاتی خبرنگاران با بیان اینکه خبرنگاران از معافیت مالیاتی برخوردار هستند ، افزود: طبق توافقی که میان سازمان مالیاتی با معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد صورت گرفته است، قرار است که معاونت مطبوعاتی لیست حاوی اسامی خبرنگاران را از مدیران عامل خبرگزاری ها و مدیران مسئول روزنامه های کثیرالانتشار اخذ نماید و رسما به سازمان مالیاتی اعلام کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بر اساس لیست مذکور از بند «ل» ماده 139 قانون مالیاتی استفاده خواهد شد، اما در حال حاضر توپ در زمین وزارت ارشاد است.

عسگری با تاکید بر اینکه قبلا از سوی سازمان امور مالیاتی برای اجرای معافیت مالیاتی خبرنگاران اعلام آمادگی شده است، افزود: ما آمادگی داریم که طبق توافق با وزارت ارشاد خبرنگاران را مشمول معافیت مالیاتی کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها