سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش ایسنا ، بر اساس نتایج پژوهشی که در مجله Chemistry Central منتشر شد، پودر کاکائو از ظرفیت بالاتری برای جای دادن مواد آنتی اکسیدانی در خود، در قیاس با آب میوهها برخوردار است.
این پژوهش همچنین نشان داد: فلاوانول موجود در شکلات سیاه بسیار بیشتر از آب میوههایی نظیر آب انار و آب انواع توت است.
هات چاکلت یا همان شکلات داغ به دلیل حرارت دیدن کمتر از این ویژگی برخوردار است.پودر کاکائو از دانههای میوه درختی موسوم به Theobroma cacao بدست میآید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد