کفاشیان: اعتراف می‌کنم که فوتبال طی یک سال گذشته نتوانست انتظارات بحق مردم را برآورده کند

فرافکنی رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه 90

رئیس فدراسیون فوتبال دوشنبه شب در برنامه 90 در شرایطی اعلام کرد فدراسیون فوتبال در هیچ دوره‌ای استقلال رای نداشته است که به نظر می‌رسد بیان چنین مسائلی بیش از آن‌که حاوی واقعیات فوتبال ایران باشد، به نوعی در حکم فرافکنی علی کفاشیان است.
کد خبر: ۳۸۳۸۰۷

علی کفاشیان که آمده بود تا به اصطلاح در مقام پاسخگویی به اظهارات محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال، از عملکرد خود دفاع کند، هیچگاه نخواست منطبق با واقعیت‌های فوتبال دست به اظهار نظر زده و بگوید که طی قریب به 4 سال گذشته چه کار خاصی در جهت رشد و شکوفایی فوتبال مورد‌توجه قرار داده است. بی‌تردید بیان کلیات و مسائلی که شاید خیلی‌ها نیز از آن آگاه باشند، دردی را از مشکلات و ضعف‌های ساختاری فوتبال ایران دوا نمی‌کند، به‌ویژه این‌که پول نیز در این فوتبال کم‌خرج نمی‌شود. با تمام این حرف‌ها رئیس فدراسیون با سیمایی حق به جانب سیاست فرار به جلو‌را در این برنامه مورد توجه قرار داد و بی‌توجه به این‌که افکار عمومی در جریان بسیاری از ضعف‌ها و کمبودها هستند، گفت: فدراسیون پول ندارد، از اسپانسر لازم بی‌بهره هستیم، مربی با دانش نداریم و امکانات مورد نیاز نیز در اختیار فدراسیون قرار ندارد. وی در شرایطی این حرف‌ها را بر زبان آورد که بارها از سوی مسوولان ارشد ورزش ایران اعلام شده که سالانه رقمی حدود 300 تا 400 میلیارد تومان در فوتبال ایران خرج می‌شود. آیا براستی این مبلغ از سوی رئیس فدراسیون به چشم نمی‌آید یا اصولا راه را در این زمینه به اشتباه می‌رویم؟!

این‌که گفته شود فدراسیون فوتبال در هیچ دوره‌ای استقلال‌رای نداشته است، چه مشکلی را می‌خواهد از مشکلات فوتبال ایران حل کند. ضمن آن‌که خود کفاشیان نیز در این زمینه مقصر است، چرا که همیشه به نوعی خواسته است نظر مقام‌های بالا دستی ورزش را بدون اعتنا به نقطه نظرات کارشناسی اصحاب‌فوتبال تامین کند.

کفاشیان در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که در فوتبال ایران باید کار پایه‌ای انجام شود؛ نکته‌ای که هیچ‌کس به آن خرده‌ای نمی‌گیرد، اما چرا رئیس فدراسیون نمی‌گوید که در زمینه کار پایه‌ای در فوتبال کدام برنامه‌ها را مورد توجه قرار داده است یا کارهای انجام شده تا چند سال دیگر ثمر خواهد داد تا حداقل به خود این نوید را بدهیم که پس از چند سال دیگر فوتبال دوره فترت را پشت سر خواهد گذاشت. به هر حال به نظر می‌رسید علی کفاشیان که بیشتر از صحبت‌های دادکان شاکی است، محور صحبت‌های خود را به این سمت و سو برد که در کار فدراسیون دخالت می‌شود، «آقایانی که صحبت از استقلال می‌کنند یادشان رفته که سازمان در چه مواردی برایشان تصمیم گرفت.»‌وی افزود: بنده به عنوان متولی فوتبال باید اعتراف کنم که فوتبال طی یک سال گذشته نتوانست انتظارات به حق مردم را برآورده کند. فوتبال کشور ضعف‌هایی دارد که ما نیز در راس فدراسیون در این ضعف‌ها و ناکامی‌ها مقصر هستیم.رئیس فدراسیون فوتبال در مورد استقلال فدراسیون فوتبال گفت: فوتبال ورزشی است که همه قشرهای مردم به آن علاقه دارند. مجلس، رسانه‌ها و... در خصوص فوتبال نظر می‌دهند. متاسفانه رسانه‌ها به جای حمایت از سرمربی تیم ملی هر روز یک ایراد می‌گیرند و همین که انتقاد کرده و اعمال نظر می‌کنند، به نوعی استقلال فدراسیون را زیر سوال می‌برند.

ناخواسته رئیس فدراسیون فوتبال شدم

رئیس فدراسیون فوتبال با پذیرش این‌که ناخواسته مسوولیت این فدراسیون را پذیرفته است، در مورد اظهارات دادکان که مدعی شده بود، فدراسیون در زمان او مستقل عمل کرده است، گفت: در زمانی که آقای دادکان رئیس فدراسیون فوتبال بود، من معاون سازمان تربیت بدنی بودم. پیش از مسابقات انتخابی المپیک 2004 آتن من به همراه وی، آقای هاشمی طبا و محمد مایلی کهن تشکیل جلسه دادیم تا برای انتخاب سرمربی تیم امید تصمیم‌گیری کنیم. در آن جلسه آقای هاشمی طبا به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک به دادکان توصیه کرد، مایلی‌کهن سرمربی تیم امید شود. همچنین دادکان قصد داشت آقای شاهرخی را به‌عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کند که آقای مهرعلیزاده رئیس وقت سازمان تربیت بدنی به او دو هفته فرصت داد تا برانکو سرمربی تیم ملی شود.

دایی توصیه علی‌آبادی بود

وی در عین حال از فدراسیون فوتبال خود نیز مثالی آورد و گفت: ما اوایل کار قرار بود کلمنته اسپانیایی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کنیم اما جامعه فوتبال شرایط او را نمی‌پذیرفت. در آن زمان فشار روی ما زیاد بود، رقابت‌های مقدماتی جام جهانی نزدیک بود و هر کس گزینه‌ای را مطرح می‌کرد که در آن شرایط آقای علی‌آبادی (رئیس وقت سازمان) توصیه کرد، علی دایی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کنیم!

کفاشیان با ابراز تاسف از افرادی که شایعه استعفا و کناره‌گیری او از ریاست فدراسیون را مطرح کرده‌اند، گفت: باید ببینیم چه به سود فوتبال ماست. وقتی مجمع تشکیل جلسه داده و رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون را انتخاب می‌کند، خود همین مجمع باید برای آینده فدراسیون تصمیم‌گیری کند. این از اختیارات مجمع است که تشکیل جلسه داده و برای فدراسیون تصمیم‌گیری کند.

قطعا اگر من را برکنار کنند، دوباره فوتبال ایران تعلیق خواهد شد. البته من بدم نمی‌آید که بروم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها