این تسهیلات شامل خودروها و موتورسیکلت‌های دارای حکم قضایی نخواهد بود

ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه فجر

آغاز دهه فجر با خبرهایی خوش در حوزه حمل و نقل همراه شده است که از خدمت‌رسانی رایگان اتوبوس‌ها در روز پنجشنبه تا پارکینگ‌های رایگان در روز جمعه و ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در طول دهه‌فجر را در بر می‌گیرد. در این زمینه، شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد امروز به مناسبت برگزاری «جشن لاله‌ها»، اقدام به برقراری سرویس‌های ویژه‌ جهت خدمت‌رسانی به خانواده‌ معظم شهدا و شهروندان کرده است و در همین زمینه از ساعت 12 امروز، نقل و انتقال خانواده‌های معظم شهدا و شهروندان به بهشت زهرا در پایانه‌ها و میادین بزرگ شهر تهران از جمله میدان محمدیه، میدان انقلاب اسلامی (پایانه‌کاوه)، میدان خراسان، میدان امام خمینی(ره)، پایانه متروی شهر ری، میدان رسالت و فلکه دوم تهران‌پارس رایگان خواهد بود و پس از خاتمه مراسم یاد شده، اتوبوس‌های این شرکت از مقابل در شرقی و قطعه 42 بهشت زهرا(س) شهروندان را به مبادی اولیه بازگشت خواهند داد.
کد خبر: ۳۸۳۷۱۴

پارکینگ‌های رایگان برای نماز جمعه

از سوی دیگر قائم‌مقام معاونت اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از رایگان بودن مترو و پارکینگ‌های «کاوه» و «لاله» برای نماز جمعه این هفته تهران خبر داد.

مهندس سیدحسین حسینی‌نژاد با اعلام این خبر به ایسنا گفت: با توجه به این که نماز جمعه این هفته تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود، براساس هماهنگی‌های صورت گرفته پارکینگ «کاوه» در خیابان آزادی، نرسیده به انقلاب و پارکینگ «لاله» در خیابان فاطمی برای خودروهای نمازگزاران از ساعات ابتدایی روز جمعه تا پایان مراسم اقامه نماز، رایگان خواهد بود.

او در عین حال با اشاره به این که ظرفیت این پارکینگ‌ها و سایر معابر اطراف محدود است و قرار است محدودیت‌های تردد و توقف نیز در محدوده برگزاری نماز اعمال شود، از نمازگزاران خواست از خودروهای حمل و نقل عمومی و متروی رایگان برای رسیدن به مراسم نماز استفاده کنند.

ترخیص موتورسیکلت‌های توقیفی

همچنین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترخیص موتورسیکلت‌ها و خودروهای توقیفی به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر از روز شنبه خبر داد.

به گفته سردار حسین رحیمی، براساس موافقت فرمانده ناجا تسهیلات ویژه‌ای برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی از روز شنبه ارائه می‌شود. او در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بر این اساس موتورسیکلت‌های توقیفی با رقم سمت راست 1 و 2 در روز شنبه 16 بهمن، 3 و 4 یکشنبه 17 بهمن، 5 و 6 دوشنبه 18 بهمن، 7 و 8 سه‌شنبه 19 بهمن و 9 چهارشنبه 20 بهمن سال جاری باید به ستاد ترخیص موتورسیکلت در خیابان خلیج‌فارس مراجعه کنند.رئیس پلیس راهور تهران تصریح کرد: همچنین موتورسیکلت‌هایی که به هر دلیلی در مهلت مقرر نتوانستند به ستاد ترخیص مراجعه کنند، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 20 و 21 بهمن نیز می‌توانند به این ستاد مراجعه داشته باشند.رحیمی با اشاره به این‌که ساعت کار ستاد ترخیص از ساعت 30/7 تا 16 خواهد بود، به ایسنا گفت: همچنین خودروهای توقیفی شهر تهران می‌توانند از روز شنبه 16 بهمن تا پنجشنبه 21 بهمن سال‌جاری به ستاد‌های ترخیص مندرج در پشت برگه توقیف خودروی خود مراجعه کنند.رئیس پلیس راهور تهران یادآور شد: بدیهی است این تسهیلات شامل خودروها و موتورسیکلت‌های دارای حکم قضایی نخواهد بود.

قصد سفر دارید؟

اما همه خبرهای حوزه حمل و نقل خوش نبودند و برخی از آنها جنبه هشداردهندگی داشتند. برای مثال معاون عملیاتی پلیس راه کشور با هشدار به کسانی که قصد دارند امروز یا فردا به سفر بروند به ایسنا گفت: هم‌اکنون مشکل خاصی در محورهای هراز، فیروزکوه و چالوس وجود ندارد و وضعیت این راه‌ها عادی است اما احتمال سقوط بهمن در محورهای کوهستانی شمالی کشور وجود دارد.

به گفته سرهنگ پرویز سیاح البرزی در حال حاضر در تمام گردنه‌های کوهستانی ماموران پلیس‌راه، هلال احمر و راهداری مستقر هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها