حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، در هفته سوم از دور برگشت و پایانی لیگ برتر کشتی آزاد "جام خلیج فارس" عصر امروز جمعه تیم بانک ملی گلستان در حساس ترین دیدار با نتیجه 5 بر 2 مغلوب میهمان خود گاز مازندران شد.
بر این اساس تیم شهدای جویبار در یک دیدار تشریفاتی با نتیجه 4 بر 3 میزبان خود شهدای ملایر را شکست داد تا به عنوان تیم نخست این گروه صعود کند. به این ترتیب در پایان دیدارهای این گروه تیمهای شهدای جویبار و گاز مازندران به عنوان تیمهای اول و دوم این گره به مرحله نهایی صعود کردند.
دیدارهای هفته سوم از دور برگشت و پایانی گروه اول روز دوشنبه برگزار می شود در این گروه صعود تیم نفت تهران به عنوان تیم نخست و حریف گاز در مرحله نیمه نهایی قطعی شده است و پس از دیدار تیمهای تعاونی اعتباری مشهد و ذوب آهن کرمانشاه در کرمانشاه تکلیف حریف تیم شهدای جویبار نیز مشخص می شود.
دیدارهای مرحله نیمه نهایی بصورت ضربدری روز سه شنبه 19 بهمن ماه برگزار می شود و مسابقات رده بندی و فینال نیز عصر همین روز برگزار خواهد شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....