شورای شهر ، مصوبه ای برای افزایش کرایه تاکسی ها ندارد
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت : شورا هیچ مصوبه ای در خصوص افزایش نرخ کرایه تاکسی در سال آینده ندارد و به دنبال پیش بینی سیستم ، هزینه سفر شهروندان در سال آینده ثابت است.
کد خبر: ۳۸۰۶۷
دکتر شریعتمداری در جمع خبرنگاران فقدان نظام درآمدی پایدار برای شهرداری را خاطر نشان کرد و افزود: در سال 56 ، میزان عوارض نوسازی 30درصد درآمد شهرداری تهران را تشکیل می داد که این رقم به دلیل فروش بی حساب تراکم در سال 80 به 3/1 درصد کاهش یافته بود. شریعتمداری با اشاره به قطع کمکهای دولتی و مطرح شدن بحث خودکفایی شهرداری های کشور ، اظهار داشت : امروز شهر تهران هزینه های خود را به لحاظ پایتخت بودن و تجمع مراکز سیاسی و اجرایی ، از طریق مشارکت مردم تامین می کند. در حالی که 30 تا 70 درصد شهرداری های شهرهای دنیا از طریق کمکهای دولتی تامین می شوند. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ، به بودجه پیشنهادی شهرداری در سال 83
اشاره و بیان کرد: در این لایحه 11هزار و 575میلیارد ریال به عنوان درآمد و 13هزار و 558میلیارد ریال به عنوان هزینه پیش بینی شده که 560میلیارد آن بودجه جاری و 9هزار و 760میلیارد دیگر آن بودجه عمرانی است . وی 25تا 30درصد بودجه پیشنهادی را جاری و 70تا 75درصد را عمرانی دانست و تصریح کرد: در بودجه پیشنهادی ، 200میلیارد ریال کسری بودجه وجود دارد که این رقم از محل فروش اوراق مشارکت و مشارکت بخش خصوصی و مردمی تامین می شود. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: شهرداری یکهزار و 246میلیارد ریال از دستگاه ها و سازمان های دولتی طلبکار است .