وزیر علوم خبر داد:

تفاوت مدرک دانشجوی پولی و غیرپولی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تدوین آیین‌نامه‌ اجرایی دانشجوی پولی خبر داد و گفت: سعی می‌کنیم که این آیین‌نامه به نحوی باشد که دانشجویان پولی از طریق آزمون سراسری پذیرش شوند. البته مدارک آنها با سایر دانشجویان تفاوت‌هایی دارد. به گزارش ایسنا، کامران دانشجو در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبه پذیرش دانشجوی پولی که از سوی شورای نگهبان نیز تایید شد، اظهار کرد: وضعیت قبلی بحث پذیرش پولی که براساس آن پذیرش دانشجو بدون هیچ‌گونه چارچوبی صورت گیرد، به عدالت نزدیک نبود، اما در حال حاضر با افزودن دو تبصره جدید و برگزاری آزمون، مصوبه مذکور مقدار زیادی به عدالت نزدیک شده است.
کد خبر: ۳۸۰۰۹۸

وزیر علوم افزود: در تدوین آیین‌نامه اجرایی دانشجوی پولی با دانشجویان، تشکل‌ها و استادان صحبت می‌کنیم تا این امر با یک کار کارشناسی انجام شود که هم به نوعی برای دانشگاه‌ها کمک‌کننده باشد و هم از عدالت فاصله نگیرد، دانشگاهیان ما بدانند که عدالت محور اصلی است.

کاهش دوره لیسانس کار کارشناسی می‌خواهد

وی در خصوص پیشنهاد رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درباره کاهش دوره لیسانس، گفت: در این زمینه باید یک تیم تعیین شود تا یک اقدام کارشناسی انجام دهد که اگر جایی نیاز باشد، طول دوره کاهش یابد البته کاهش باید متناسب با کارکارشناسی انجام ‌شود.

وی افزود: به معاون آموزشی گفتم که این موضوع را بررسی کند ، آیا با کار کارشناسی می‌توان دوره‌ها را کوتاه کرد. در این زمینه حتما با دانشگاهیان و کمیسیون آموزش مجلس همفکری خواهیم داشت.

اداره آگاهی، خریداران و فروشندگان مدرک را شناسایی کند

وزیر علوم درباره بحث خرید و فروش مدرک نیز تصریح کرد: من متولی این نیستم که بروم سراغ آن. من اداره آگاهی نیستم که بروم سراغ آنها، اگر جایی خرید و فروش مدرک انجام می‌دهد به وزارت علوم اطلاع دهند تا پس از بررسی، به مراجع ذی‌ربط معرفی شود.

دانشجو تاکید کرد: کار وزارت علوم برخورد قضایی نیست، اگر ما مجوزی داده باشیم، آن را لغو می‌کنیم مابقی کارها باید در مراجع خودش انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها