سارق، مژدگانی میخواست
ماموران تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند تا اینکه اوایل هفته جاری مردی ناشناس در تماس با شاکی مدعی شد از محل نگهداری گاوصندوق مسروقه اطلاع دارد؛ در صورت دریافت یک میلیون تومان پول به عنوان مژدگانی، نشانی محل را در اختیارش قرار خواهد داد. شاکی پس از گفتوگو با مرد ناشناس که احتمال میداد با سارقان همکاری دارد، موضوع را به پلیس اطلاع داد ماموران ضمن آموزش به شاکی از او خواستند تا در تماس بعدی با مرد ناشناس در محل قرار با وی حاضر شود. مرد ناشناس در تماس بعدی با مالباخته، نشانی نگهداری گاوصندوق را به وی داد و از او خواست در حاشیه رودخانهای در خارج از شهر حضور یابد. به این ترتیب، ماموران همراه وی به محل نگهداری گاوصندوق اعزام شدند. ولی مردی به ملاقات شاکی نیامد.
ماموران برای اطمینان از وجود گاوصندوق در درون چاه، از ماموران آتشنشانی کمک خواستند که آنها با بیرون آوردن گاوصندوق 300 کیلویی از درون چاه متوجه شدند گاوصندوق خالی است و محتویات آن به سرقت رفته است.
دستگیری متهم
با کشف گاوصندوق مسروقه، مرد ناشناس دوباره در تماس با شاکی، از او خواست برای پرداخت مژدگانی به یکی از محلههای جنوبی شهر بیاید. به این ترتیب، ماموران به محل قرار اعزام شدند و متهم را دستگیر کردند. متهم با انتقال به مرکز پلیس ملایر در بازجویی به سرقت از خانه شاکی با همکاری یکی از دوستانش اعتراف کرد.
مرد سارق در اظهاراتش به پلیس گفت: وقتی فهمیدم شاکی وضعیت مالی مناسبی دارد، تصمیم به سرقت از خانهاش گرفتم. شب حادثه به کمک یکی از دوستانم در غیبت اعضای خانواده شاکی وارد خانهاش شده و گاوصندوق را دزدیدیم و پس از سرقت محتویات آن، گاوصندوق را درون چاه انداختیم. متهم یادآور شد: سپس با شاکی تماس گرفته و با دادن نشانی محل گاوصندوق، قصد اخاذی از او را داشتیم. بنا بر این گزارش، با اعتراف متهم، همدست وی نیز دستگیر شد و به همکاری با متهم اعتراف کرد. متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات از آنها ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم