اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، از ابلاغ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.
کد خبر: ۳۷۳۶۴۷

به گزارش فارس ، سردار حمیدرضا حسین آبادی گفت: رسیدگی به جرائم مواد روان‌گردان‌ها تابع مقررات رسیدگی به جرائم مواد مخدر شده و مجازات سنگینی برای قاچاقچیان و تولیدکنندگان و فروشندگان این مواد در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: به دلیل عدم ابلاغ اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر برای برخورد جدی با قاچاقچیان مواد مخدر در کشور، شاهد روند رو به رشد میزان کشفیات شیشه توسط پلیس بودیم.

سردار حسین آبادی افزود: ماده17 این قانون نیز تأکید می‌کند؛ چنانچه اتباع جمهوری اسلامی ایران با هر قصدی اقدام به نگهداری، حمل یا قاچاق هر مقدار مواد موضوع این قانون به داخل یا خارج از کشور کنند، از زمان قطعی‌ شدن حکم به مدت یک تا پنج سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع‌الخروج می‌شوند و در صورت تکرار، به مدت پنج تا پانزده سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع‌الخروج می‌شوند. صدور هرگونه گذرنامه برای اتباع ایرانی که در خارج از کشور به سبب جرائم موضوع این قانون محکوم شده‌اند مشمول ممنوعیت موضوع این ماده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها