چمدان های حجاج امروز در تهران

لیالی: خسارت تاخیرها پرداخت می‌شود

رئیس سازمان حج و زیارت با اعلام اینکه چمدان های جامانده حجاج امروز به تهران می رسد ، گفت: کارگروه بررسی خسارت تاخیر پروازهای حجاج در این سازمان تشکیل شده و به زودی این مبالغ از طریق کاروان ها به حجاج پرداخت می شود.
کد خبر: ۳۷۳۶۳۳

سید علی لیالی در گفتگو با مهر در پاسخ به پرسشی مبنی اینکه آیا با وجود تعداد زیاد زائرانی که در عملیات برگشت حج پرواز آنها با تاخیر همراه بوده به تمام آنها خسارت پرداخت می شود ، گفت: حتی اگر پرواز تمامی مسافران حج امسال هم با تاخیر انجام می شد به تمامی آنها خسارت تعلق می گرفت.

وی افزود: بر اساس قرارداد میان سازمان حج و زیارت ایران و شرکت های هواپیمایی، خسارت پرواز بر اساس قانون تا بیش از سه ساعت باید پرداخت شود.

لیالی در پاسخ به این پرسش که چه ضمانت اجرایی برای دریافت خسارت از شرکت های هواپیمایی وجود دارد ، گفت: اول اینکه این موضوع در قرارداد منعقد شده و دوم اینکه هنوز بخشی از مبلغ قرارداد با شرکت های هواپیمایی نزد سازمان حج باقی مانده و پرداخت نشده است و در صورت عدم پرداخت خسارت از سوی این شرکت ها این مبلغ کسر می شود.

رئیس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: کارگروه بررسی خسارت تاخیر پروازهای حجاج در سازمان حج و زیارت تشکیل شده و به زودی این مبالغ از طریق کاروان ها به حجاج پرداخت می شود.

لیالی در مورد آخرین وضعیت بازگشت چمدان های باقی مانده حجاج در مکه و مدینه گفت: شب شنبه دو فروند هواپیمای «M100» به گنجایش 160 تن به مقصد عربستان برای بارگیری تمامی چمدان های حجاج به پرواز درآمده که پیش بینی می شود امروز یکشنبه چمدان ها وارد تهران شود و پس از آن زمان تحویل چمدان ها به حجاج اطلاع رسانی می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها