وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه نمایشگاه تله‌کام:

در صورت تاخیر، پروانه اپراتور سوم را باطل می‌کنیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «در صورتی که فعالیت اپراتور سوم متوقف یا پروانه این اپراتور باطل شود، حق پروانه‌ای که تاکنون به دولت پرداخته، بازگردانده نخواهد شد.»
کد خبر: ۳۶۸۷۳۷

رضا تقی‌پور در حاشیه مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابراتی و اطلاع‌رسانی (ایران تله‌کام 2010) در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار جام‌جم مبنی بر این که با توجه به پرداخت حق پروانه 400 میلیاردی اپراتور سوم از محل رد دیون و بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی و عدم‌حضور در نمایشگاه تله‌کام امسال آیا صحت توقف یا تعلل اپراتور سوم در راه‌اندازی شبکه خود را تایید می‌کنید یا خیر؟ اظهار کرد: «شرکت ارتباطات تامین (اپراتور سوم تلفن همراه) تاکنون مبلغ 400 میلیارد تومان بابت حق پروانه به خزانه دولت واریز کرده است و با این که این مبلغ از محل رد دیون بوده، اما برای دولت به عنوان پول نقد شناخته می‌شود و دارای اعتبار است، اما ما بر فعالیت اپراتور سوم نظارت داریم و این شرکت موظف است به تعهدات خود عمل کند، در صورت توقف فعالیت این اپراتور و ابطال پروانه آن، این مبلغ به اپراتور سوم بازگردانده نخواهد شد.

وی در ادامه پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار جام‌جم در مورد حضور و نقش دانشگاه‌ها در صنعت، نمایشگاه تله‌کام گفت: «دانشگاه‌ها فعالیت‌های زیادی در این زمینه دارند اما ما صنعت، بخصوص این نمایشگاه را بیشتر تجاری می‌دانیم و دانشگاه‌ها رادر پشت پرده این موضوعات می‌بینیم.»

وی همچنین در مورد میزان ورود دانش از خارج به داخل توسط شرکت‌های همکار در این نمایشگاه گفت: «شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه به دلیل رقابتی بودن بازار، سعی در استفاده از آخرین دانش روز دارند و میزان ورود دانش، بسته به ظرفیت شرکت‌های داخلی است که چه میزان خواستار این موضوع باشند.»

وی با بیان این که نمایشگاه تله‌کام رویداد بزرگی در حوزه مخابرات و ارتباطات کشور به شمار می‌آید، اظهار کرد: «در سال‌های گذشته منحنی نمایشگاه سیر صعودی داشته، امسال نیز آمار شرکت‌کنندگان و کیفیت حضور آن، نشان دهنده بهبود کیفیت نمایشگاه است.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه افزود: «امروز دیتاسنترهای زیادی در کشور ایجاد شده و به تمام مراکز دولتی توصیه می‌شود که هر چه زودتر در زمینه ایجاد دیتاسنتر اقدام کنند.» وی ادامه داد: «دیتاسنتر ملی با قرارداد 30 میلیارد تومان توسط بخش غیردولتی در حال انجام است.» تقی‌پور همچنین اضافه کرد: «داشتن یک دیتاسنتر ملی به معنای جمع‌آوری همه اطلاعات در این مرکز نیست و فقط برای نگهداری دائمی اطلاعات استراتژیک است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها