قسط دوم یارانه نقدی تا پایان امسال واریز می‌شود

سخنگوی کارگروه تحولات اقتصادی دیروز اعلام کرد که تا پایان سال یک مرحله دیگر یارانه نقدی به حساب مردم واریز خواهد شد. به گزارش ایسنا، محمدرضا فرزین در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد که در مرحله بعدی واریز یارانه نقدی رقم آن همان 81 هزار تومان خواهد بود. وی در مورد مبلغ یارانه در سال آینده نیز موضوع را به میزان بودجه در نظر گرفته شده برای این کار در بودجه سالانه منوط کرد و گفت: ‌هنوز در این مورد چیزی مشخص نشده است.
کد خبر: ۳۶۷۶۴۸

وی در پاسخ به این سوال که زمان اصلاح قیمت حامل‌های انرژی چه زمانی خواهد بود؟ گفت: ‌این موضوع هنوز مشخص نیست و به محض مشخص شدن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی کارگروه تحولات اقتصادی در ادامه با اشاره به بازگشت قیمت‌ها به سطح سابق، از تثبیت نرخ سود بانکی تا پایان سال خبر داد و گفت: پس از هدفمندی یارانه‌ها کالاهای بادوام به صورت اقساطی به مردم ارائه خواهد شد.

رفع اشکالات پرداخت یارانه نقدی

همچنین رئیس سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی به طور قطعی به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است و اشکالات احتمالی نیز بزودی برطرف می‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، بهروز مرادی، اعلام کرد: مشکل ایجاد شده در سیستم نرم‌افزاری دو بانک باعث شده است اشکالاتی در نشان دادن یارانه نقدی در حساب برخی افراد به وجود آید که این اشکال بزودی برطرف خواهد شد.

وی در مورد تایید نشدن شماره حساب بانکی سرپرستان برخی خانوارها نیز گفت: در 98 و نیم درصد موارد شماره حساب اعلام شده سرپرستان خانوار به تایید بانک مربوطه رسیده و در مواردی که شماره حساب اعلام شده به تایید بانک نرسیده است صاحبان حساب باید با مراجعه به بانک خود شماره حساب را قطعی و به سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها اعلام کنند.

به گفته رئیس سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها، افرادی که در فرصت 45 روزه‌ای که از اول آذر آغاز می‌شود اقدام به پرکردن فرم اطلاعات اقتصادی خانوار کنند، قسط اول یارانه نقدی تعلق نمی‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها