رئیس شورای اصناف :

دریافت مالیات بر ارزش افزوده از طلافروشان قطعی است

قاسم نوده فراهانی ،رئیس شورای اصناف کشور دریافت مالیات بر ارزش افزوده از طلافروشان را قطعی اعلام کرد و گفت: ‌اعضای صنف طلا و جواهر تنها نسبت به چگونگی اجرای این قانون انتقاد دارند.
کد خبر: ۳۶۶۴۸۱

به گزارش ایرنا، ،‌ قاسم نوده فراهانی گفت: هفته‌ آینده مسائل طلافروشان در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای رسیدگی می‌شود.

وی با بیان اینکه زمان فعالیت کارگروه ویژه بررسی مشکلات اتحادیه طلا و جواهر در روند اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به پایان رسیده، افزود:‌ قرار است نتیجه عملکرد این کارگروه در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار داده شود.

رئیس شورای اصناف این موضوع را نیز گفت که مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی پس از برگزاری جلسات متعدد، طلا را جزء گروه کالاهای مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده دانسته است.

وی افزود: در جلسات متعدد با حضور تعدادی از اقتصاددانان، نمایندگان اتحادیه طلافروشان و سازمان امور مالیاتی اعلام شد که طلای عرضه شده از سوی طلافروشان به مردم کالا بوده و سرمایه محسوب نمی‌شود و طلافروشان نیز این موضوع را پذیرفته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها