میرکریمی: انتظارات بالایی از مرکز خراسان رضوی وجود دارد

دست‌اندرکاران آثار نمایشی و جمعی از برنامه‌سازان مرکز خراسان رضوی به همراه مدیرکل این مرکز با هنرمندانی چون رضا میرکریمی، حسن برزیده و مجید مجیدی پیرامون تولید آثار نمایشی از جمله سریال و تله‌فیلم در مناسبت‌های مختلف در مرکز خراسان رضوی به بحث و گفت‌وگو پرداختند.
کد خبر: ۳۶۵۳۵۶

در این نشست حجت‌الاسلام علی نهاوندی، مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: ما بنا داریم با بهره‌گیری از استعدادهای درون و بیرون سازمان به تولید آثار بزرگ نمایشی، تله‌فیلم و سریال بپردازیم و فرهنگ رضوی
تجلی‌بخش اهداف و آرمان‌های ما باشد.

رضا میرکریمی، سازنده فیلم «خیلی دور خیلی نزدیک» در این نشست، اظهار کرد: انتظارات بالایی که از مرکز خراسان رضوی وجود دارد، اما این مرکز هنوز در تولیدات حرفه‌ای تبدیل به یک قطب فرهنگی نشده است. وی افزود: اگر امکانات در بخش آفرینش فراهم گردد، مشهد می‌تواند به راحتی تبدیل به یک قطب فرهنگی شود؛ امکانی که برای سایر استان‌ها فراهم نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها