حضور یک‌هزار ناشر و ارائه 100 هزار عنوان کتاب

نمایشگاه کتاب فارس 16 تا 22 آبان برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس اعلام کرد: نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب فارس با یکصد هزار عنوان کتاب و حضور نزدیک به یک‌هزار ناشر از روز یکشنبه، 16 آبان، ساعت 9 صبح آغاز می‌شود و تا شنبه، 22 آبان ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۳۶۴۷۷۴

به گزارش ایسنا ، دکتر منصور طبیعی در نشست با خبرنگاران، افزود: امسال در نمایشگاه کتاب نزدیک به 900 غرفه داریم و برای اولین بار 720 میلیون تومان بن کتاب در این نمایشگاه ارائه می‌شود، این در حالی است که سال‌های گذشته بالاترین میزان بن کتاب 600 میلیون تومان بوده است، با این توضیح که شیوه ارائه بن کتاب امسال برخلاف سال‌های گذشته به صورت کارت بن الکترونیکی خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد مردم در شیوه جدید شاهد صف کمتری برای دریافت بن کتاب باشند.

دکتر طبیعی نمایشگاه کتاب را محلی برای خرید و انتخاب کتاب دانست و گفت: معتقدم با برگزاری جلسات مختلف فرهنگی با حضور نویسندگان و علاقه‌مندان عرضه کتاب، نمایشگاه کتاب می‌تواند یک جریان فرهنگی را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، نمایشگاه کتاب را یکی از بزرگ‌ترین فعالیت‌های فرهنگی توصیف کرد و گفت: این نمایشگاه نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی است و جا دارد از همکاری استانداری، شرکت نمایشگاه‌ها و اداره کل مخابرات استان فارس که بیش از 140 خط تلفن را به نمایشگاه اختصاص داده و همچنین اداره کل اوقاف و امور خیریه و نیز اداره پست استان صمیمانه تشکر کنم.

وی نمایشگاه کتاب را نماد همکاری و همدلی فرهنگی دانست و گفت: به هر اداره یا سازمان دولتی و خصوصی که علاقه‌مند به نمایش کتاب در ورودی اداره یا سازمان خود باشد، حاضریم کتاب هدیه کنیم به شرطی که سازه نمایش کتاب را در ورودی محل کار خود فراهم کنند.

در این نشست احمدرضا نداف معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز با اعلام اینکه امسال از روز افتتاح نمایشگاه کتاب، غرفه اطلاع‌رسانی داریم، گفت: بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب می‌توانند تمام اطلاعات نمایشگاه از جمله جست‌وجوی کتاب موردنظر خود را از این غرفه بگیرند.

وی از راه‌اندازی خبرگزاری نمایشگاه کتاب در طول برگزاری آن خبر داد و گفت: اینترنت آن‌لاین نیز در اختیار خبرنگاران قرار می‌گیرد تا اخبار خود را همزمان به رسانه‌ها منتقل کنند.

نداف با بیان اینکه بانک عامل امسال نمایشگاه کتاب برای توزیع کارت بن الکترونیکی، بانک صادرات خواهد بود، گفت: کارت بن‌ها در قطعات 10، 20، 30، 40 و 50 هزار تومانی توزیع می‌شود و برای دریافت آن کارت ملی و کد ملی الزامی است.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در بیان چگونگی موضوع‌بندی کتاب‌های نمایشگاه گفت: در غرفه نرگس کتاب‌های کودک و نوجوان، سالن ملاصدرا کتاب‌های آموزشی و کمک درسی، سالن بهار کتاب‌های علمی و دانشگاهی، سالن حافظ کتاب‌های عمومی و مذهبی و سالن سرو نیز بخشی از کتاب‌های عمومی و نیز مذهبی ارائه می‌شود.

به گفته نداف ، در نمایشگاه امسال مسابقه عکس نیز با موضوع نمایشگاه کتاب برگزار و به منتخبان جوایزی اهدا می‌شود. 4 غرفه در نمایشگاه به ارائه کتاب‌های الکترونیکی می‌پردازند که 2 غرفه آن کتاب‌های گویا ارائه می‌کنند.72 ناشر استانی و بیش از 900 ناشر کشوری به ارائه کتاب‌های منتشره شده خود در نمایشگاه می‌پردازند.

در این نشست مطبوعاتی از سایت نمایشگاه کتاب فارس با آدرس farsibf.com.www نیز رونمایی شد.

کاردان، مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در این ارتباط گفت: یک اکیپ 5 نفره دائما در نمایشگاه حضور دارند و اخبار نمایشگاه را به صورت روزانه پوشش می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها