حادثه در جهان

حبس‌های طولانی در انتظار 3 جراح

دادگاه عالی ایتالیا از محکومیت 3 جراح ایتالیایی به اتهام جراحی‌های اشتباه خبر داد و اعلام کرد: این افراد هر کدام به 10 تا 15 سال حبس محکوم شدند. در گزارش رسانه‌های دولتی ایتالیا آمده است: «پیر پائولو برگا ماسون» که یکی از جراحان مشهور ایتالیایی است به اتهام جراحی‌های غیرلازم و اشتباه به 15 سال حبس محکوم شد. همچنین 2 نفر دیگر از همکاران وی به 6 تا 10 سال حبس محکوم شدند.
کد خبر: ۳۶۴۲۶۸

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این سه جراح همچنین به اتهام اعمال جراحی غیرضروری که باعث مرگ و وخیم‌تر شدن وضعیت بیمارانشان شده هر کدام باید 3میلیون یورو معادل 4 میلیون و 200 هزار دلار بپردازند. ‌‌
/‌ ایسنا

20 بیمار در دام سیاه راننده آمبولانس

پلیس آفریقای جنوبی از دستگیری یک راننده آمبولانس به اتهام آزار و اذیت بیماران خبر داد و اعلام کرد این راننده آمبولانس از کار اخراج شده است.

سیز کوپلو، سخنگوی پلیس منطقه «کیپ شرقی» در آفریقای جنوبی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور، درباره این حادثه گفت: این مرد 35 ساله به مدت 3 ماه اقدام به آزار و اذیت بیماران در آمبولانس می‌کرده تا این‌که با شکایت یکی از بیماران از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شد.

این مقام مسوول پلیس خاطرنشان کرد: این مرد 35 ساله که نامش به دلایل امنیتی فاش نشده است، تاکنون به بیش از 20 بیمار تجاوز و آنها را تهدید به مرگ کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورت‌نیوز، طبق رای دادگاه این راننده آمبولانس به اتهام آزار و اذیت بیماران به پرداخت جریمه نقدی و 3 سال حبس محکوم شد. ‌‌/‌ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها