به گزار ش خبرنگار جام جم آنلاین، در ابتدا قرار بود تا انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در 17 مهر برگزار شود اما به دلیل سفر لاریجانی به قزاقستان و ارمنستان تعویق افتاد و بعد به دلیل تعطیلی یک هفته ای مجلس به خاطر سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه به یکشنبه دوم آبان موکول شد و این با ر هم به دلیل سفر لاریجانی به قم به روز یکشنبه هشتم آبان موکول شد.
این انتخابات در روز یکشنبه برگزار نشد و به امروز سه شنبه 11 آبان موکول شد که بار دیگر به تعویق افتاد و در نهایت به یکشنبه 16 آبان موکول شد.
ولی اسماعیلی نماینده گرمی در مجلس و عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان در گفتوگو با جام جم آنلاین با تایید خبر تعویق مکرر انتخابات مذکور اظهار امیدواری کرد تا این انتخابات هفته آینده برگزار شود.
شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی 44 نفره است که مجمع نمایندگان استانها به تناسب تعداد نماینده در مجلس، در شورای مرکزی فراکسیون نماینده دارند. این مجامع نمایندگان خود را برای حضور در شورای مرکزی فراکسیون معرفی کردند که ترکیب جدید شورای مرکزی فراکسیون نشان از تغییر70 درصدی این ترکیب دارد.
اولین جلسه فراکسیون در سال سوم باید در 17 مهرماه برگزار می شد چرا که مطابق اساسنامه دوره فعالیت شورای مرکزی فراکسیون یک ساله است و از این تاریخ به بعد شورای مرکزی قبلی غیر قانونی است.
مطابق اساسنامه فراکسیون در اولین جلسه شورای مرکزی فراکسیون هیئت رئیسه هفت نفره که شامل یک رئیس، 2 نائب رئیس، یک سخنگو، 2 دبیر و یک کارپرداز است، انتخاب خواهد شد.
مطابق اساسنامه فراکسیون استانهایی که بیشتر از 10 نماینده اصولگرا دارند در شورای مرکزی 2 نماینده و استانهایی که نمایندگانش کمتر از 10 نفر اصولگرا باشد یک نماینده در شورای مرکزی خواهند داشت. تهران نیز پنج نماینده در شورای مرکزی فراکسیون اکثریت مجلس دارد.
ارکان فراکسیون شامل مجمع عمومی، شورای مرکزی، هیئت رئیسه و هیئت داوری است.
یوسف اسدی- خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم