رهبر معظم انقلاب:

دولت‌های نهم و دهم چند برابر دوره‌های قبل کار کرده‌اند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار مسوولان بخش‌های مختلف استان قم، خدمت به مردم را یک توفیق و ارزش خواندند و تاکید کردند: اگر این خدمت برای مردمی مومن، مجاهد، با انگیزه‌های عالی در حرکت‌های اجتماعی و امتحان داده همچون مردم قم باشد قطعا ارزشی مضاعف است و به همین دلیل مسوولان باید برای خدمت حداکثری به مردم قم و حل مشکلات این استان، تمام تلاش خود را به کار گیرند.
کد خبر: ۳۶۳۳۸۹

در این دیدار که معاون اول رئیس‌جمهور، اعضای هیات دولت و نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مبغوض بودن قم در دوران ستمشاهی به دلیل تدین مردم قم، ارتباط با روحانیت، وجود حوزه علمیه و سابقه مبارزاتی علما و مردم، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توجه خاصی به شهر قم شد، اما حرکت عمران و آبادانی قم در 5 سال اخیر، حقا و انصافا شتاب بیشتری گرفته است.حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای با تاکید بر لزوم ادامه این حرکت پرشتاب، خاطرنشان کردند: اگر عمران و آبادانی قم با همین سرعت ادامه یابد، امید می‌رود که عقب ماندگی‌های متراکم این استان جبران شود.ایشان خدمت به قم را خدمت به کشور دانستند و تاکید کردند: شهر مقدس قم آبروی جمهوری اسلامی ایران است، زیرا این شهر پایگاه انقلاب و روحانیت و محل بزرگ‌ترین حوزه علمیه و شخصیت‌های برجسته علمی و دینی است.رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حجم گسترده تبلیغات رسانه‌های بیگانه در مورد قم در روزهای اخیر، آن را نشان‌دهنده اهمیت شهر قم خواندند و افزودند: یکی از برنامه‌های تبلیغاتی مخالفان نظام در 30 سال گذشته، تضعیف و تحقیر نمادهای انقلاب و اسلام بویژه شهر قم بوده است.حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: جبهه دشمن همواره برای قم به عنوان پایگاه عظمت اسلام و برافراشته شدن پرچم انقلاب، برنامه‌ریزی خاص داشته است که از آن جمله طراحی برای به وجود آوردن پایگاه ضدیت با انقلاب اسلامی در قم بود.ایشان افزودند: در این طراحی و برنامه‌ریزی، تاثیرگذاری بر فکر و احساسات مردم قم در دستور کار است و تنها راه مقابله با آن، تلاش بیش از پیش برای خدمت به مردم قم و گشودن گره‌ها از زندگی این مردم است.رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: البته مردم قم با حضور باشکوه و پرشور خود در روزهای اخیر، پاسخی قاطعانه به طراحی‌ها و تبلیغات دشمن دادند و بیداری و عمق نفوذ ایمان در دل‌های خود را به نمایش گذاشتند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری محدود بودن امکانات دستگاه‌های دولتی افزودند: برای حل مشکلات قم، باید این مشکلات اولویت‌بندی و پیگیری جدی شوند.

مصوبات دولت بادقت اجرا شود

ایشان با اشاره به جلسه هیات دولت در قم تاکید کردند: همه مصوبات دولت در سفرهای استانی و همچنین تصمیمات جلسه امروز، باید با دقت و اهتمام پیگیری و اجرا شوند.

رهبر انقلاب اسلامی، آب آشامیدنی، مناطق محروم، امکانات بهداشتی و درمانی بویژه در بخش زنان،صنایع دستی، آب کشاورزی و صنعت را از جمله مسائل اساسی شهر قم برشمردند و خاطرنشان کردند: در سال‌های اخیر و در دولت‌های نهم و دهم چندین برابر دوره‌های قبل کار انجام شده است، اما جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی ملت ایران نیازمند حرکتی پرشتاب و بی‌وقفه در همه بخش‌هاست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همه مسوولان و خدمتگزاران را به گشاده‌رویی در برخورد با مردم توصیه کردند و افزودند: برخورد صمیمانه و با آغوشی باز با مردم از مهم‌ترین وظایف مسوولان است.ایشان با تاکید بر این‌که اجر معنوی خدمت به مردم بسیار بالاتر و ارزشمندتر از اجرهای دنیوی است، از زحمات و تلاش‌های مسوولان استان قم بویژه در روزهای اخیر قدردانی کردند.

گزارش از جلسه هیات دولت

در ابتدای این دیدار، آقای رحیمی، معاون اول رئیس‌جمهور گزارشی از جلسه هیات دولت در قم ارائه کرد و گفت: در این جلسه، علاوه بر مصوبات سفرهای استانی، تصمیمات جدیدی برای قم گرفته شد.سرعت‌بخشی به احداث خط آهن قطار پرسرعت تهران ـ قم با اختـصاص 150 میلیارد تومان اعتبار جدید، تخصیص 120 میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم شهر قم در مدت 5‌/‌2 سال، تکمیل بیش از 31 هزار واحد مسکونی مسکن مهر تا شهریور سال آینده، و اختصاص 110 میلیارد تومان برای انتقال آب شیرین به قم از جمله تصمیمات هیات دولت برای مردم قم بود که معاون اول رئیس‌جمهور به آنها اشاره کرد.

آقای موسی‌پور استاندار قم نیز در سخنانی به برخی خدمات انجام گرفته در طول سال‌های گذشته بویژه 5 سال اخیر اشاره کرد و گفت: وجود بیش از 13 هزار مدرسه در مقاطع مختلف، 53 هزار دانشجو در 29 مرکز آموزش عالی و دانشگاه، ایجاد دانشگاه‌های دخترانه حضرت معصومه(س) ، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی قم، بیش از 2000 تخت فعال بیمارستانی، 213 مرکز بهداشتی و درمانی، 360 مجموعه ورزشی، 40 هزار خط تلفن ثابت و 625 هزار خط تلفن همراه از جمله اقدامات انجام گرفته برای شهر قم است.

وی، مراکز صنعتی، کشاورزی و دامداری را از مزایای شهر قم برشمرد و گفت: با وجود خدمات انجام شده، استان قم همچنان دارای مشکلات متعددی است که از جمله آنها، بافت فرسوده متراکم در شهر قم است.پس از این دیدار، اعضای هیات دولت، و مسوولان استان قم، نماز ظهر و عصر را به امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دفتر مقام معظم رهبری در قم اقامه کردند.

دیدار اعضای شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سه‌شنبه شب در دیدار اعضای شورای عالی حوزه علمیه قم، تهیه نظام جامع آموزش، پژوهش و تبلیغ حوزه را ضروری خواندند و تاکید کردند: یکی از نیازهای جدی حوزه، تدوین چشم‌انداز و برنامه راهبردی است.رهبر انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی، هدف گذاری و تعیین اولویت‌های علوم حوزوی را در پرتو ترسیم چشم‌انداز آینده امکان‌پذیر دانستند و افزودند: مدیریت تشکیلات حوزه نیز باید از لحاظ اداری، چابک و سبک باشد.ایشان، ارتباط مستمر شورای عالی حوزه علمیه قم با مراجع محترم را ضروری خواندند و بر لزوم استفاده از دیدگاه‌ها و نظرات فضلای جوان حوزه تاکید کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: رهبری در مصوبات شورای عالی حوزه علمیه قم و تصمیم‌های مدیریتی آن مطلقا دخالت نمی‌کند.رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر محدود نکردن سبک و روش تدریس و درس خواندن در حوزه‌های علمیه، عرفان عملی را یکی از موارد ضروری برای طلاب و روحانیون خواندند و خاطرنشان کردند: بیان شرح حال بزرگان اهل تهذیب و اخلاق برای طلاب و انتشار نامه‌ها و نصیحت‌های اخلاقی آنان، بسیار تاثیرگذارتر از عرفان نظری است.

ایشان با یادآوری مباحث مربوط به ایجاد تحول در حوزه علمیه در سال‌های اخیر و همچنین در دیدار روز پنجشنبه طلاب، تاکید کردند: موضوع تحول در حوزه علمیه باید به صورت جدی پیگیری و اجرایی شود.رهبر انقلاب اسلامی همچنین از زحمات و تلاش‌های شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم و مدیریت حوزه تشکر و قدردانی کردند.

در ابتدای این دیدار آیت‌الله یزدی رئیس شورای عالی حوزه علمیه قم، گزارشی از ساختار جدید شورا و کمیته‌های تخصصی جانبی آن و همچنین مصوبات شورای عالی حوزه علمیه قم ارائه کرد و گفت: بررسی سطح علمی حوزه‌های علمیه سراسر کشور و رتبه‌بندی آنها، تشکیل دفتر نخبگان و استعدادهای برتر حوزه، ایجاد نظام هماهنگ اداری و مالی در مجموعه حوزه‌ها و تهیه اساسنامه صندوق حمایت از پژوهشگران حوزوی از جمله مصوبات شورای عالی حوزه علمیه قم است.

آیت‌الله مقتدایی مدیر حوزه‌های علمیه نیز در گزارشی گفت: تحول و تغییر ساختار حوزه متناسب با رسالت آن، تدوین سند چشم‌انداز 20 ساله، تاسیس شورای سیاستگذاری تبلیغ و ستاد ساماندهی آن، روان‌سازی امور آموزشی با استفاده از فناوری اطلاعات و ایجاد نظام یکپارچه اطلاعات آموزشی، بخشی از اقدامات انجام گرفته، است.

در این دیدار همچنین برخی از اعضای شورا مطالبی را درخصوص ضرورت ایجاد سازوکار مناسب برای حفظ و تربیت استعدادهای حوزه‌های علمیه، استفاده از دیدگاه مراجع محترم، لزوم حضور دوره‌ای برخی استادان مبرز در حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت برای ایجاد تحول در حوزه، بیان کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها