آغاز طرح امنیت محله محور ازهفته آینده

پایتخت برای مجرمان ناامن می شود

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ از آغاز طرح امنیت محله محور در هفته آینده خبر داد و گفت: با اجرای این طرحهای منطقه‌ای و گسترده، همه‌ی محلات تهران برای مجرمان ناامن می شود.
کد خبر: ۳۶۲۶۶۳

سردار حسین ساجدی نیا پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری مهر از اجرای طرحی جدید توسط نیروی انتظامی تهران بزرگ در هفته آینده خبر داد.

وی افزود: از ابتدای هفته آینده طرحهای منطقه ای و گسترده نیروی انتظامی تهران بزرگ در سطح محلات تهران به منظور تامین امنیت و افزایش احساس امنیت در محلات آغاز می شود.

سردار ساجدی ادامه داد: این طرح با عنوان امنیت محله محور در سطح شهر تهران اجرایی می شود.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: در گذشته با پاکسازی یک نقطه در تهران معتادان و مجرمان به نقاط دیگر می رفتند و اقدامات خود را ادامه می دادند ولی با اجرای این طرح تمام محلات و مناطق تهران برای مجرمان ناامن می شود.

وی گفت: تمامی روسای کلانتریها موظف شده اند تا امنیت و احساس امنیت را به طور کامل در محلات خود برقرار کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها