حاجی بابایی :

تغییر نظام آموزشی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: تغییر نظام آموزشی به شش ــ سه ــ سه(شش سال ابتدایی، سه سال راهنمایی و سه سال دبیرستان) به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
کد خبر: ۳۶۲۴۳۰

حمیدرضا حاجی بابایی در نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات در گفت و گو با ایرنا افزود: مراحل اجرایی تغییر نظام آموزشی کشور در حال انجام است.

وی با بیان این‌که بررسی تغییر نظام آموزشی کشور از سال 1367 آغاز شد، افزود: تا امروز نیز تحقیقاتی پیرامون موضوع تغییر نظام آموزشی کشور انجام شده است و حدود 500 پژوهشگر در تحقیقات اخیر خود نیز به این جمع بندی رسیدند که باید نظام آموزشی کشور به شش، سه، سه تغییر کند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح‌های جدیدی که در آموزش و پرورش اجرا می‌شود اگر حسن‌های زیادی داشته باشد دارای اشکالاتی نیز است که باید برطرف شود.

حاجی بابایی افزود: برای افزایش یک سال به دوره ابتدایی نیازمند بکارگیری نیروهایی برای تدریس پایه ششم ابتدایی هستیم به این منظور باید دوره‌های ضمن خدمت ویژه برای این دسته از معلمان برگزار شود.

وی با بیان این‌که برای اجرای تغییرات نظام آموزشی به معلمان بیشتری نیاز است، گفت: از زمانی که اجرای این تغییر ابلاغ شود، تغییر نظام آموزشی اجرا خواهد شد.

حاجی بابایی اضافه کرد: هم اکنون کتاب‌های اول و ششم ابتدایی آماده چاپ است واستخدام نیروهای جدید از طریق آزمون در دوره ابتدایی در واقع به نوعی آماده سازی برای اجرای تغییر نظام آموزشی کشور بوده است.

وی پیش بینی کرد که این تغییر از مهر ماه سال تحصیلی آینده در مدارس کشور اجرایی شود.

حاجی بابایی در پاسخ به این سووال که آیا برای اجرای این تغییر با کمبود نیرو مواجه نخواهید شد، گفت: نیروهای حق التدریسی و نهضت سوادآموزی به این منظور به کار گرفته می‌شوند و در این زمینه با کمبودی مواجه نخواهیم شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها