صبح امروز در دادگاه انجام شد

آخرین دفاع سارقی که طعمه‌هایش را کشت

مرد سارقی که با انگیزه سرقت وارد خانه‌ای شد و مرد صاحبخانه و همسرش را به قتل رسانده بود ، در آخرین دفاعیات، تمام اتهامات را پذیرفت.
کد خبر: ۳۶۱۶۵۶

به گزارش فارس، صبح روز 24 آذر سال گذشته، مأموران کلانتری شهرک وحدت در شهرستان شهریار از وقوع قتل زوج میانسالی در خانه‌شان باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند که جسد این زوج به نام‌های محرم و زهرا داخل خانه‌شان رها شده است و مشاهدات نشان می‌داد که قاتل یا قاتلان، بعد از قتل آنها دست به سرقت وسایل خانه زده‌اند.

تحقیقات پلیس برای شناسایی عامل یا عاملان این حادثه آغاز شد تا اینکه یک مرد افغانی به نام «ملک» به دام پلیس افتاد و اعتراف کرد که با انگیزه سرقت وارد خانه مقتولان شده و آنها را هنگامی که در خواب بودند به قتل رسانده و سرانجام جواهرات و مقداری پول نقد را به سرقت برده است.

قرار مجرمیت متهم از سوی دادسرای جنایی صادر و پرونده به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد که در تاریخ 10 مهر در شعبه 113 و به ریاست قاضی محمدسلطان همتیار به آن رسیدگی شد.

اصغری‌روشن، نماینده دادستان با اشاره به مدارک موجود در پرونده و همچنین اعترافات متهم، بزه انتسابی به متهم (2 فقره قتل عمدی و سرقت مقرون به آزار) را محرز دانست و خواستار مجازات وی شد. اولیای‌دم نیز خواسته خود را قصاص متهم عنوان کردند.

به دلیل طولانی شدن جلسه محاکمه، بیان آخرین دفاعیات متهم به جلسه امروز موکول شد که در ابتدا، وکیل وی با ادعای مصرف شیشه از سوی متهم در زمان ارتکاب قتل، خواستار معاینه وی از سوی پزشکی قانونی شد.

متهم در جایگاه قرار گرفت و در بیان آخرین دفاع گفت: تمام اتهامات خود را قبول دارم و می‌دانم چه اشتباه نابخشودنی کردم.

قاضی همتیار ختم جلسه را اعلام و صدور حکم این پرونده را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موکول کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها