اظهار نظر دوباره کوفی عنان درباره انتخابات عراق

جام جم آنلاین:کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل گفت به زودی تیمی از کارشناسان این سازمان به عراق خواهد رفت تا امکان برگزاری یک انتخابات زود هنگام در این کشور ارزیابی کنند.
کد خبر: ۳۶۰۰۴
او گفت نیروهای آمریکایی به او تضمین داده اند که امنیت این تیم کارشناسی را در تمام مراحل ماموریت تامین کنند.
او که در بروکسل با خبرنگاران سخن می گفت تاکید کرد که این تیم به زودی و در روزهای آینده به عراق اعزام می شود.
عنان در اوائل ژانویه نیز چندتن از کارشناسان امنیتی سازمان ملل را به بغداد فرستاد تا شرایط را برای بازگشت نیروهای این سازمان به عراق بررسی کنند.
پس از دو انفجار مهیب ماه های آگوست و سپتامبر گذشته که منجر به کشته شدن فرستاده ویژه این سازمان به عراق و دهها کارمند آن شد , عنان اعلام کرد که تا زمان برقراری امنیت هیچ نیرویی به عراق اعزام نخواهد کرد.
تیم برگزیده عنان وظیفه دارد تا امکان برگزاری انتخابات در عراق را پیش از اول جولای , زمانی که آمریکائیها قول داده اند قدرت را به عراقی ها بازگردانند , بررسی کند.
برگزاری انتخابات خواسته عمده مردم عراق و خصوصا آیت الله سیستانی از رهبران بزرگ شیعیان عراق است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها