موافقت کوفی عنان با اعزام یک هیات به عراق

جام جم آنلاین : کوی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد که در پاریس به سر می برد روز سه شنبه 27 ژانویه اعلام کرد: یک هیات برای بررسی امکان پذیر بودن برگزاری انتخابات یک مجلس انتقالی
کد خبر: ۳۵۹۰۲
در عراق را به این کشور اعزام می کند.

 annan2

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، کوفی عنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد: به محض اینکه متقاعد شوم تشکیلات اداره امور عراق می تواند تدایر موثری را برای تضمین امنیت اجرا نماید، یک هیات را به عراق اعزام خواهد کرد ما شرایط را تحلیل کرده و مدارک بسیاری را بررسی نموده ایم .
در حال حاضر ، من به این نتیجه رسیده ام که سازمان ملل متحد می تواند نقش سازنده ای را برای یافتن یک راه حل برای خروج از بن بست کنونی در عراق ایفا کند.
کوفی عنان افزود: هیات اعزامی به عراق نقطه نظرات اقشار مختلف جامعه عراق را جمع آوری کرده تا بتوان راه حل هایی برای تحقق فرایند تشکیل یک حکومت موقت در عراق را یافت.
وی تاکید کرد: بهترین راه حل برای پیشبرد این مساله باید از طرف خود عراقی ها پیشنهاد شود و تحقق یک تفاهم میان همه گروه های ذینفع عراق بهترین تضمین برای یک سیستم حکومتی انتقالی مشروع و معتبر در این کشور خواهد بود.

نظر کوفی عنان در مورد اعزام هیات به عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها