بیماران خاص و صعب‌العلاج علیه آنفلوآنزا واکسینه می‌شوند

معاون مرکز بیماری‌‌های وزارت بهداشت گفت: با توجه به شروع فصل سرما، واکسینه شدن گروه‌های پرخطر در برابر آنفلوآنزا ضروری است و وزارت بهداشت امسال این افراد را واکسینه می‌کند.
کد خبر: ۳۵۸۲۴۶

به گزارش فارس، محمود نبوی افزود: تزریق واکسن آنفلوآنزا به گروه‌های پرخطر مانند بیماری‌های خاص از قبیل دیالیزی، پیوندی، تالاسمی، برونشیتی، شیمی درمانی و بیماران دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، توصیه می‌شود.

نبوی با اشاره به این‌که واکسن آنفلوآنزای فصلی، تعداد دفعات و شدت بیماری را کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: امسال گروه‌های پرخطر از طریق وزارت بهداشت واکسینه می‌شوند.

معاون بیماری‌های واگیردار مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت اظهار کرد: افرادی که به تخم‌مرغ حساسیت دارند، نباید واکسن آنفلوآنزای فصلی را دریافت کنند.

وی با بیان این‌که مشکلی برای تأمین واکسن در کشور وجود ندارد، تأکید کرد: با توجه به این‌که در آستانه فصل سرما هستیم، این اقدامات پیشگیرانه برای تزریق واکسن آنفلوآنزای فصلی به افرادی توصیه می‌شود که جزو گروه‌های پرخطر هستند.

وی افزود: بقیه مردم می‌توانند واکسن آنفلوآنزای فصلی را با توصیه پزشک متخصص و داروخانه‌ها دریافت کنند.

نبوی پیش از این به خبرنگار فارس گفته بود: واکسن جدید ‌آنفلوانزا که به بازار آمده است علاوه بر آنفلوآنزای فصلی آنفلوآنزای H1N1 معروف به آنفلوآنزای خوکی را هم پوشش می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها