پاسخ سخنگوی دستگاه سیاست خارجی به جوسازی تازه صهیونیست‌ها

اظهارات صهیونیست‌ها تاثیری در سفر احمدی‌نژاد به‌لبنان ندارد. این واکنشی بود که رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه در جلسه هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی به مواضع مقامات صهیونیستی و درخواست رسانه‌های این رژیم مبنی بر ترور رئیس‌جمهور در سفر به جنوب لبنان از خود نشان داد.
کد خبر: ۳۵۸۱۵۴

وی افزود: اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی یا رسانه‌های وابسته به آنها در جهت تخریب یا جلوگیری از این سفر هیچ‌گونه تاثیری نخواهد داشت.

مهمانپرست همچنین گفت: تهدیداتی که مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی مطرح می‌کنند یک بار دیگر ماهیت جنایتکار این رژیم را نشان می‌دهد.

در بخشی دیگر از این جلسه، موضوع مذاکرات محرمانه ایران وآمریکا که از سوی رادیو فردا مطرح شده بود، مورد توجه قرار گرفت. سخنگوی وزارت خارجه در این باره نیز ضمن تکذیب این ادعا گفت: مطالبی که اظهار می‌کنند به‌هیچ وجه صحت ندارد قبلا نیز رئیس جمهور اعلام کرد این ادعا خلاف واقع است.

وی، همچنین در پاسخ به این پرسش که خانم کلینتون گفته است گروه 1+5 بارها برای مذاکره با ایران اعلام آمادگی کرده است، اما ایران آن را نمی‌پذیرد، این موضوع را نادرست خواند و افزود: ایران اهل مذاکره است، اما حاضر نیست از حقوق خود عقب‌نشینی کند. مبنای مذاکره و اهداف آن و کشورهایی که در مذاکره شرکت می‌کنند، جزو موضوعاتی است که ما پیش از این به آن اشاره کرده‌ایم.

مهمانپرست تاکید کرد: مذاکراتی که منجر به‌رسمیت شناخته شدن حق جمهوری اسلامی ایران شود، حتما مورد تایید کشور ماست و این آمادگی قبلا بارها اعلام شده است.

وی همچنین در خصوص ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر این‌که اتباع اروپایی بدون روادید به تهران سفر می‌کنند، اظهار کرد: درباره سفر اتباع کشورهای مختلف به ایران براساس توافقات کنسولی عمل خواهد شد، ما با خیلی از کشورها قراردادهایی داریم که یا لغو روادید است یا توافق می‌کنیم برای امور تجاری در فرودگاه به آنها ویزا بدهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها