ارزیابی هنرمندان از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

در حالی که هفدهمین دوره جشنواره تئاتر کودک و نوجوان صبح امروز در همدان به پایان می‌رسد، بیشتر هنرمندان ایرانی و خارجی شرکت‌کننده، برگزاری آن را موفق ارزیابی کرده اند. کیت نیوبای، دبیر جشنواره تئاتر کودک کانادا که در همدان حضور دارد، در این‌باره گفت: ارتباط بین هنرمندان کشورهای مختلف در دل جشنواره همدان از مهم‌ترین ویژگی‌های این رویداد هنری است که بی‌شک به توسعه تئاتر در سطح جهان منجر می‌شود.
کد خبر: ۳۵۷۶۵۳

داوود کیانیان، نویسنده و کارگردان پیشکسوت تئاتر کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به این که حضور پرشور کودکان و نوجوانان در سالن‌های نمایش نشانه علاقه‌مندی همدانی‌ها به تئاتر است، افزود: اگر جشنواره به طور مستمر و با هدف آشنایی کودکان با تئاتر برگزار شود، می‌تواند بستر مناسبی برای رشد این هنر در کشور شود، اما اگر از این بستر استفاده کافی نبریم و پرداختن به تئاتر کودک و نوجوان صرفا به روز‌های جشنواره ختم شود، هرگز نمی‌توانیم تئاتر کودک به معنای واقعی کلمه داشته باشیم.

فلورا ایزه ویلسون، کارگردان استرالیایی نیز که این روزها مهمان همدان است، در گفتگو با ستاد خبری هفدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: کارهای به روی صحنه رفته نشان داد که تئاتر ایران از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است که باید برای عرضه آنها در صحنه‌های جهانی بیش از گذشته تلاش کرد.

چیستا یثربی، از داوران جشنواره هم با اشاره به این که جشنواره تئاتر کودک و نوجوان امسال خلاق‌تر شده است، در گفتگو با «جام‌جم» تاکید کرد: از گروه‌های ایرانی گرفته تا گروه مالزیایی، تا کار مشترک ایران و آلمان همگی دست به تجربه‌هایی زده‌اند که کمتر نمونه آن را پیش از این دیده بودیم. آشنایی‌زدایی از مفاهیم تئاتر کودک و نوجوان از دیگر ویژگی‌های آثار امسال بود که باید آن را به نقد و بررسی گذاشت. این نویسنده و منتقد ادامه داد: گروه‌های جشنواره تئاتر کودک امسال مخاطب خود را از دایره کودک به نوجوان هم انتقال داده بودند که یکی از نکات بارز و مثبت جشنواره محسوب می‌شد.

گوردون وایژن، رئیس خانه تئاتر فرانکفورت هم در گفتگو با ستاد خبری این جشنواره با اشاره به زبان جهانی تئاتر گفت: نمایش‌هایی که در جشنواره تئاتر کودک همدان دیدم در کار بعدی من تاثیر خواهد گذاشت و این از تاثیرات فرهنگ‌های مختلف روی ماست، به طوری که ملت‌ها و فرهنگ‌های دیگر را به عنوان عضوی از اعضای فرهنگ خودمان می‌دانیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها