هلاکت عوامل اصلی جنایت تروریستی مهاباد

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از هلاکت عوامل اصلی جنایت تروریستی مهاباد توسط قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) این نیرو خبر داد. به گزارش فارس، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به عملیات سپاه پاسداران در مقابله با عاملان حادثه تروریستی اخیر مهاباد گفت: رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) نیروی زمینی سپاه، در یک عملیات موفق عوامل اصلی و محوری جنایت اخیر تروریستی در شهرستان مهاباد را به هلاکت رساندند.
کد خبر: ۳۵۶۴۰۴

پاکپور افزود: در پی وقوع اقدام تروریستی اخیر در شهرستان مهاباد که به شهادت تعداد 12 زن و کودک مظلوم و مجروح شدن بیش از 80 نفر از هموطنان عزیز کرد در مراسم رژه یگان‌های نیروهای مسلح در این شهر انجامید، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) عملیات شناسایی عوامل جنایتکار این حادثه غم‌انگیز را آغاز کردند. پاکپور افزود: پس از چند روز رصد و بررسی برخی تحرکات و شواهد، عناصر تروریست مورد شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفتند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به تلاش تروریست‌های جنایتکار برای خروج از مرز و کنترل حرکت آنها،‌ گفت: به محض ورود تروریست‌ها به محل قرار و تجمع با سایر عناصر ضد انقلاب در منطقه‌ای حوالی مرز، عملیات محاصره و برخورد با آنها در دستور کار رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) قرار گرفت و روز شنبه 3 مهر ماه با اجرای عملیات تهاجمی ویژه تعداد زیادی از مزدوران و جیره خواران استکبار جهانی، از جمله عوامل اصلی و محوری جنایت تروریستی مهاباد به هلاکت رسیدند.

پاکپور خاطر نشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد موتور محرکه اقدام تروریستی مهاباد، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) بوده که با همکاری آمریکا‌یی‌ها و برخی عناصر حزب بعث در عراق، مبادرت به اعزام این تیم تروریستی به داخل کشور و انجام این جنایت فجیع کرده است. وی تصریح کرد: دشمنان بدانند با اجرای سناریوهای تجربه شده علیه انقلاب اسلامی، از جمله خط ترور و وحشت، هرگز نخواهند توانست در عزم و اراده ملت ایران برای دفاع از نظام و میهن اسلامی خللی وارد سازند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با ابراز همدردی مجدد با خانواده شهدا و بازماندگان فاجعه اخیر در مهاباد گفت: جزئیات بیشتر این عملیات موفقیت‌آمیز متعاقبا به آگاهی مردم ایران خواهد رسید.

در انفجار تروریستی که چهارشنبه گذشته در زمان مراسم رژه نیروهای مسلح در شهرستان مهاباد اتفاق افتاد 12 نفر از هموطنانمان که همگی زن بودند، شهید شدند.

نزدیک به 80 نفر هم در این حادثه مجروح شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها