گویا خبر داد:

فوت سالانه 70 هزار ایرانی به علت بیماری قلبی

رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بیماریهای قلبی، بالاترین موارد بیماری در کشور محسوب می شوند، گفت: سالانه حدود 70 هزار ایرانی به علت بیماریهای قلبی و عروقی جان خود را از دست می دهند.
کد خبر: ۳۵۵۷۹۷

محمد مهدی گویا روز دوشنبه به مناسبت روز جهانی قلب در گفتگو با ایرنا افزود: 85 درصد موارد بروز بیماری های قلبی و عروقی با ورزش ، ترک سیگار و تغذیه درست قابل پیشگیری است.

به گفته رییس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت ، 18 درصد بیماری‌های قلبی، عامل 56 درصد سکته‌های قلبی و 18 درصد سکته‌های مغزی به دلیل چربی خون بالا بروز می یابد.

وی اظهار داشت: 22 درصد بیماری‌های قلبی به علت کم تحرکی، 22 درصد به علت مصرف سیگار ، 13درصد به دلیل کمبود مصرف میوه و سبزی ، 62 درصد به علت فشار خون بالا و 18 درصد ناشی از چربی خون بالاست.

گویا با اشاره به اینکه در کشور از هر 10 هزار نفر، یک نفر به علت بیماری قلبی و عروقی فوت می‌کنند، گفت: سالانه حدود 215 هزار سال از عمر ایرانیان به علت بیماری‌ها بویژه قلبی از بین می‌رود.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل مهم بروز بیماری‌های قلبی است و 43 درصد افراد بالای 15سال در کشور دچار اضافه وزن هستند.

به گفته گویا ، 69 درصد مردم نیز فعالیت بدنی مناسب ندارند و در گروه پر خطر بیماری قلبی قرار می‌گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها