شکست و توقف بزرگان در آستانه لیگ قهرمانان

در شرایطی که فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا از فرداشب در نقاط مختلف قاره سبز آغاز می‌شود، تیم‌های بارسلونا، میلان، رم، بایرن مونیخ و منچستر یونایتد با کسب نتایج ضعیف به استقبال بازی‌های حساس خود در سطح قاره رفتند.
کد خبر: ۳۵۳۱۴۱

وعده گواردیولا برای جبران

در اسپانیا و در هفته دوم لالیگا، بارسلونا مقابل تیم گمنام هرکولس به شکست 2 بر صفر تن داد تا صدر جدول را به رقیب دیرینه خود رئال مادرید تقدیم کند.

جوزپه گواردیولا، سرمربی بارسا درباره این شکست گفت: تیم حریف از انگیزه بالایی برای پیروزی در نیوکمپ برخوردار بود و ما برابر این تیم ناشناخته واقعا شوکه شدیم. ما انسجام همیشگی را نداشتیم و با وجود این شکست نگران آینده هم نیستیم و آن را مقتدرانه جبران خواهیم کرد.

هتل 5 ستاره رم

در آغاز هفته دوم سری «A» ایتالیا، تیم رم در خانه کالیاری با شکست 5 بر یک تحقیر شد و در دیگرسو میلان 2 بر صفر مغلوب میزبان خود چزنا شد. کلودیو رانیری، سرمربی رم پس از این شکست سنگین گفت: به این شکست نیاز مبرم داشتیم. برخی بازیکنان تصور می‌کنند باشگاه رم یک هتل 5 ستاره است و هر کاری که دلشان می‌خواهد انجام می‌دهند. تصور کنید در یک بازی که قرار بود 3 امتیاز آن را کسب کنیم 5 گل خوردیم، هیچ توجیه مناسبی برای این شکست وجود ندارد!

همچنین ماکسی آلگری، سرمربی جوان میلان پس از شکست شاگردانش گفت: متاسفانه نتوانستیم نکات تاکتیکی را اجرا کنیم، چرا که بازیکنان در خدمت تیم نیستند و باید در این مورد با مدیران و مالک باشگاه جلسه فوق‌العاده داشته باشم.

ونگال: در اوج نیستیم

لوئیس ونگال سرمربی بایرن مونیخ، پس از توقف صفر ـ صفر خانگی مقابل وردربرمن در هفته سوم بوندسلیگا گفت: ما از فرصت‌هایمان بهره نبردیم، در حالی که این مهم‌ترین کاری بود که می‌توانستیم انجام دهیم. متاسفانه تمام بازیکنان ما در اوج آمادگی نیستند و ما در بخش اعظم نیمه دوم، توپ‌های زیادی از دست دادیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها