آمادگی ناوگان حمل ونقل عمومی برای خدمات رسانی به نمازگزاران عید فطر

معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد ناوگان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران آمادگی کامل دارد در روز عید سعید فطر به نمازگزاران خدمات ارایه دهد.
کد خبر: ۳۵۱۴۸۸
به گزارش ایرنا، 'سید جعفر تشکری هاشمی 'افزود: براساس تمهیدات در نظر گرفته شده، 750 دستگاه ون، نمازگزاران را از ایستگاههای مترو به محل برگزاری نماز در 10 مسیر مشخص شده، انتقال خواهند داد.

وی اظهار داشت: علاوه براین، پنج هزار دستگاه اتوبوس‌ در سطح شهر نمازگزاران را به محل برگزاری نماز منتقل خواهند کرد.

وی اضافه کرد: یک هزار دستگاه اتوبوس به صورت دپو، یک هزار دستگاه به صورت آماده‌باش و 500 اتوبوس نیز نمازگزاران از مبادی مشخص به شهروندان خدمات منتقل خواهند کرد.

تشکری هاشمی بااشاره به خدمات رسانی مترو افزود: روز عید سعید فطر خطوط یک و دو مترو تهران نیز با فاصله زمانی تردد پنج قیقه‌ای و خط چهار با فاصله زمانی 9 دقیقه‌ای به ارایه خدمات می‌پردازند.

وی گفت: راه آهن شهری تهران در روز عید سعید فطر، از ساعت 5 و 30 دقیقه آغاز به کار می‌کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به خدمات رسانی تاکسیرانی تاکید کرد 50 دستگاه تاکسی در اختیار شرکت شهر سالم قرار می‌گیرد تا بیمارانی که در این روز دچار مشکلات جسمی می‌شوند، در کمترین زمان ممکن به مراکز درمانی با دیگر مسیرها انتقال یابند.

همچنین یکصد دستگاه تاکسی ون در ستاد گمشدگان استقرار می‌یابد تا در سه ایستگاه مشخص شده، گمشدگان را به خانواده‌هایشان تحویل دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها