استاندار تهران خبر داد:

بهره‌برداری از 916 پروژه در شهرستان‌های استان تهران

استاندار تهران گفت: در نخستین روز از هفته دولت 916 پروژه عمرانی و خدماتی در شهرستان‌های استان تهران به طور همزمان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
کد خبر: ۳۴۸۶۷۵

به گزارش فارس، مرتضی تمدن عصر امروز در حاشیه افتتاح و بهره برداری تعدادی از این پروژه‌ها در جمع خبرنگاران اسلامشهر اظهار داشت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر 1600 میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در کرج 189پروژه، شهریار 97، تهران 80، ورامین و پاکدشت هر کدام 58، اسلامشهر 45 و شمیرانات 49 پروژه افتتاح شده‌اند.

استاندار تهران گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امروز همچنین 6 هزار واحد مسکونی مهر در شهرستان‌های استان تهران تحویل متقاضیان می‌شود.

تمدن اظهار داشت: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده همچنین تا پایان شهریور سال جاری 14 هزار واحد مسکونی مهر دیگر به متقاضیان اعطا می‌شود.

به گفته وی بهره برداری از 55 طرح آمورزشی، 18 طرح فرهنگی و افتتاح بیمارستان هشتگرد و 43 طرح کشاورزی از مهمترین طرح‌هایی است که امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور در شهرستان‌های استان تهران مورد بهره برداری قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها