جام جم آنلاین: یک سازمان معروف مربوط به پزشکی اطفال روز دوشنبه اعلام کرد فروش نوشابه ها در مدارس امریکا، علی رغم درآمدی که برای مدارس دارد، باید ممنوع شود زیرا باعث چاقی
کد خبر: ۳۴۷۵۱
و خراب شدن دندان کودکان می شود.
به گزارش رویتر از شیکاگو ، تعدادی از مدارس امریکا با شرکت های نوشابه سازی برای فروش محصولات آنها در مدارس قرارداد بسته اند که به گفته مسوولان آکادمی پزشکان اطفال امریکا هرسال 200 میلیون دلار نصیب این مدارس می کند.
اتحادیه ملی نوشابه های امریکا اعلام کرد حدود 200 ناحیه مدرسه ای از 1200 ناحیه مدرسه ای چنین قراردادهایی دارند که مشابه قراردادهای رستوران های زنجیره ای و سینماها است.
نشریه سازمان پزشکان اطفال از مدیران مدارس و والدین خواست شرکت های نوشابه سازی را موظف کنند در ماشین های خودکار نوشابه خود در مدارس ، آبمیوه بدون شکر ، آب و شیر عرضه کنند.
«برای مصرف نوشابه ها در امریکا به شدت تبلیغ می شود به طوری که بیش از 85 درصد کودکان
هر روز حداقل یک قوطی نوشابه مصرف می کنند».
اعلامیه آکادمی پزشکان اطفال امریکا می افزاید این نوشابه های شیرین علاوه بر این که جزیی ناسالم را در رژیم غذایی کودکان تشکیل می دهند ، باعث خراب شدن دندان های آنها نیز می شوند.
دکتر رابرت موری از تهیه کنندگان این اعلامیه گفت ما با نوشابه مخالف نیستیم اما محیط مدرسه
جای مناسبی برای نوشابه نیست. نوشابه هایی که در ساعات مدرسه و حتی در ساعات عادی فروخته می شوند باید باعث سلامتی شوند.
وی افزود هر قوطی نوشابه حدود 150 کالری و ده قاشق چایخوری شکر دارد.