دولت موافقت کرد

انتشار اوراق مشارکت طرح‌های آبرسانی استان اصفهان

دولت در راستای تامین و انتقال آب و اجرای طرح های مهم آبرسانی به مناطق مختلف کشور، با انتشار 1200 میلیارد ریال اوراق مشارکت برای چند پروژه آبرسانی در استان اصفهان موافقت کرد.
کد خبر: ۳۴۴۱۱۵
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت نیرو و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی به شرکت‌سهامی آب منطقه‌ای اصفهان اجازه داد به منظور تکمیل عملیات اجرایی 5 طرح‌ عمرانی نسبت به انتشار اوراق مشارکت با رعایت قانون انتشار اوراق مشارکت ـ مصوب 1377- و ضوابط  بانک مرکزی اقدام کند.

 بر اساس این مصوبه ، وزارت نیرو موظف شده است برای مطالعه طرح‌های تامین و انتقال آب در محدوده شرکت سهامی سازمان آب منطقه‌ای اصفهان و ساختمان تونل چشمه لنگان مبلغ 320 میلیارد ریال اوراق مشارکت منتشر کند.

همچنین به وزارت نیرو اجازه داده شده است مبلغ 300 میلیارد ریال برای ساختمان سد و تونل سوم کوهرنگ، مبلغ 200 میلیارد ریال برای آبرسانی به شهر‌های کاشان و آران بیدگل از زاینده رود و مبلغ 380 میلیارد ریال نیز برای مطالعه و اجرای انتقال آب به فلات مرکزی ایران اوراق مشارکت منتشر کند.

این تصمیم نامه از سوی محمد رضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها