نقطه ضعف ها را بدون ایجاد نگرانی در مردم مطرح کنید

رئیس مجلس شورای اسلامی از حمایت های بی دریغ مردم ایران به زلزله زدگان شهرستان بم قدردانی کرد و گفت : ملت عزیز ایران همیشه در این مواقع پیشگام و جلودارند.
کد خبر: ۳۴۳۴۳

حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی در آغاز نشست علنی دیروز مجلس به حادثه غم انگیز ، دلخراش و فاجعه ملی زلزله شهرستان بم اشاره و از حمایت های مادی و معنوی ملت شریف و بزرگوار ایران و از تلاش نیروهای مسلح و مسوولان اجرایی بویژه هلال احمر در امدادرسانی به مردم زلزله زده بم تشکر و قدردانی کرد. وی از رهبر معظم انقلاب به علت حضور معظم له در میان مردم شهرستان بم و بازدید از این شهرستان و دستورات ایشان برای ساماندهی و بازسازی این شهر ، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد. کروبی همچنین از دولت و حضور رئیس جمهوری در شهرستان بم و از همدردی و کمکهای کشورهای خارجی برای زلزله زدگان بم سپاسگزاری کرد. کروبی با بیان این که نقطه ضعف ها و کارهای مثبت باید در اظهارنظرها مورد توجه قرار گیرد ، از گویندگان تریبون ها، اصحاب قلم ، روزنامه نگاران و نمایندگان خواست جوری بحث کنند تا باعث به وجود آمدن نگرانی ، اضطراب و تشویش در مردم نشود. وی گفت : برای مقابله با حوادث امروز طبیعی باید با برنامه ریزی و با قدرت و توان خوب عمل کرد و این که با سخنرانی و داد و شیون با حوادث امروز طبیعی مواجه شویم ، درست نیست ؛ بنابراین باید با حوادث امروز احتمالی طبیعی با برنامه ریزی روبه رو شد تا خسارات آن کاهش یابد.

در جلسه علنی دیروز صورت گرفت
تصویب طرح نظام صنفی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مواد باقیمانده از طرح نظام صنفی را که در جلسه علنی ششم مهرماه برای بررسی بیشتر به کمیسیون اقتصادی ارجاع داده شده بود ، در جلسه علنی دیروز بررسی و در نهایت این طرح را تصویب کردند. به گزارش واحد مرکزی خبر ، براساس ماده 94 این طرح ، سازمان تامین اجتماعی فقط در صورت شکایت کارکنان واحدهای صنفی از افراد صنفی درخصوص پرداخت نکردن حق بیمه در مدت همکاری ، می تواند به نظر بازپرس یا مندرجات دفاتر قانونی فرد صنفی ، استناد و حق بیمه را دریافت کند. ماده دیگری از طرح نظام صنفی ، وزارت بازرگانی را موظف می کند گزارش عملکرد این قانون را سالانه به کمیسیون های اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ارسال کند. در این جلسه همچنین لایحه جرایم نیروهای مسلح که برای اصلاحاتی از شورای نگهبان قانون اساسی برگشت داده شده بود ، دوباره بررسی و با تغییراتی تصویب شد. براساس یکی از موارد اصلاح شده ، هر نظامی که برنامه براندازی به مفهوم تغییر و نابودی اساس نظام جمهوری اسلامی ایران را طراحی یا بدان اقدام کند و به این منظور جمعیتی تشکیل دهد یا اداره کند و یا در چنین جمعیتی شرکت کند یا معاونت موثر داشته باشد ، محارب محسوب می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها