خیز ووشوکاران ایرانی برای گوانگجو

مدیر فنی و کاپیتان تیم ملی ووشوی ایران که 6 سال عنوان قهرمانی جهان را در اختیار داشته است در گفتگو با جام‌جم اطمینان داد تیم ملی در بازی‌های آسیایی گوانگجو مدال‌های بیشتر و بهتری نسبت به بازی‌های‌ آسیایی دوحه قطر به دست می‌آورد. دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی 2002 بوسان و نقره بازی‌های آسیایی 1998 بانکوک در مورد تعداد و کیفیت ووشوکاران ایرانی در بازی‌های گوانگجو گفت: در بخش مردان، هر تیمی (حتی چین میزبان)‌ از 5 وزن، می‌تواند در 4وزن شرکت‌کننده داشته باشد که ما ترجیح دادیم حداکثر استفاده از عنصر زمان را ببریم و تا نزدیکی مسابقه‌ها، وزن‌هایی که در آن شرکت خواهیم کرد را اعلام نکنیم. البته تصمیم‌گیری در مورد انتخاب اوزان مورد انتخاب ما به میزان آمادگی تک‌تک ملی‌پوشان، مصدومیت‌های احتمالی آنها و شرایط حریفانمان بستگی دارد.
کد خبر: ۳۴۳۱۷۱

اوجاقی در مورد حریفان اصلی ایران در گوانگجو گفت: چینی‌ها به عنوان قدرت برتر این رشته، در جهان رقیبی برای خود نمی‌بینند و چشم به مدال‌های طلای این ورزش سنتی خود در خانه دارند. ویتنام، کره جنوبی و تایلند هم حریفانی جدی برای ایران به شمار می‌روند. اما قصد ما این است که با برپایی اردویی 3 هفته‌ای در کشور چین که شهریور انجام خواهد شد و همچنین حضور در تورنمنت بین‌المللی ترکیه ـ که در آن میزبان به عنوان نایب‌قهرمان جهان و قدرت‌های بزرگ دیگری نظیر روسیه، گرجستان و ارمنستان حضور دارد ـ به سطح بالایی از آمادگی برسیم.

حسین اوجاقی در مورد نحوه گزینش ملی‌پوشان اعزامی به بازی‌های آسیایی گفت: بدین منظور قاعده‌ای به اجرا گذاشته شده که حتی خود من هم از آن مستثنا نیستم و تنها ورزشکارانی که موفق به طی این مراحل انتخابی شوند نمایندگان کشورمان در گوانگجو خواهند بود. به این ترتیب که با انجام 3 دوره مسابقه انتخابی در هر وزن از 5 تا 6 ورزشکار، 2 شرکت‌کننده در اردو باقی می‌مانند که در نهایت ستاد گوانگجوی بازی‌های آسیایی ـ که ترکیبی 9 نفره با حضور رئیس فدراسیون و... آن را تشکیل داده‌اند ـ مهر ماه آتی، نفر نهایی هر وزن را انتخاب می‌کند و در نهایت تیم ایران با استفاده از سهمیه 4 نفر در ساندا (مبارزه)‌ مردان و 2 شرکت‌کننده در ساندای زنان در وزن‌های (52 و 60 کیلوگرم)‌ و همچنین 7 نفر در تالو راهی گوانگجو خواهند شد.

اوجاقی با اشاره به این که بازی‌های آسیایی اصلا عرصه آزمایش و خطا نیست و باید با حداکثر توان برای کسب نتیجه به میدان برویم، گفت: به همین دلیل احتمالا ترجیح می‌دهیم هر 7 سهمیه تالو را به ملی‌پوشان مرد که دارای کیفیت بالاتری هستند اختصاص دهیم، ولی ساندا کاران زن ایرانی از ممتازترین‌های جهان به شمار می‌روند و امید زیادی به موفقیت آنها داریم. دارنده 6 مدال جهانی تاکید کرد برای گزینش نهایی تیم ملی، آرای ستاد 9 نفره گوانگجو جنبه مشورتی دارد و حدود 80 درصد انتخاب نهایی براساس تصمیم سرمربی این تیم شکل خواهد گرفت تا تیمی به مراتب قوی‌تر، آماده‌تر و موفق‌تر از تیم 4 سال پیش که صاحب یک نقره و 2 برنز بازی‌های آسیایی دوحه شد، راهی چین شود.

مجید عباسقلی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها