فوت و فن

چند راه ساده برای نگهداری‌ مواد غذایی

کد خبر: ۳۴۱۳۶۶

اگر گوجه‌فرنگی هم در یخچال‌نگهداری نشود، طعم بهتری پیدا می‌کند ولی گوجه‌فرنگی بریده شده حتما باید در یخچال بماند.

سبزیجات باید در قسمت جامیوه‌ای و در کیسه‌های پلاستیکی نگه داشته شوند تا رطوبت و ارزش غذایی شان را از دست ندهند، اما بادمجان و فلفل دلمه بهتر است بدون کیسه پلاستیکی در جامیوه‌ای قرار بگیرند، چون کیسه نایلونی باعث عرق کردن آنها و تسهیل روند فساد آنها می‌شود.

سیب و توت، 2 میوه‌ای هستند که همیشه باید در یخچال نگهداری شوند تا تردی و تازگی خود را حفظ کنند، اما میوه‌های تابستانی مانند هندوانه، طالبی و خربزه باید در جای گرم بمانند تا خوب برسند و آنگاه در یخچال نگهداری شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها