طلسم عرضه سیمان در بورس کالا شکست

اولین عرضه سیمان در معاملات دیروز بورس کالا با رشد قیمت سهام شرکت‌های سیمانی و صف خرید در بورس اوراق بهادار همراه بود. به گزارش فارس، اولین عرضه سیمان در بورس کالا روز گذشته با حضور حسین ابراهیمی صدرآبادی، مدیرعامل شرکت سیمان کردستان انجام شد. تقویم بورس کالا دیروز، روزی را رقم زد که سال‌ها برای آن انتظار کشیده بود و بالاخره دیروز این اتفاق مهم برای بورس ورق خورد.
کد خبر: ۳۴۱۲۴۱

در اولین روز عرضه سیمان در بورس کالا 5 هزار تن محصول سیمان کردستان در 4 نوع سیمان پوزولانی PB و PL، سیمان L425 و سیمان تیپ دو فروخته شد. همچنین با عرضه سیمان در بورس کالا سهم اغلب شرکت‌های سیمانی در بورس اوراق بهادار از جمله سیمان کردستان، فارس‌نو، غرب، بهبهان، ارومیه، سپاهان و سایر با افزایش قیمت و صف خرید روبه‌رو بودند.

بر این اساس، در ابتدای عرضه سیمان در بورس کالا مدیر بازار درباره شرایط خرید سیمان گفت: عرضه سیمان رسالت بورس کالا بوده تا به شفاف‌سازی و کشف قیمت در بازار کمک کند. همچنین با توجه به این‌که بورس کالا عرضه‌های عمده دارد برای رعایت حال مشتریان خرد حداقل خرید این محصول 200 تن است، البته در آینده این امکان وجود دارد که عرضه‌های این شرکت افزایش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها