بارونس الیزا منینگهام بولر،رئیس سابق سرویس امنیت ملی بریتانیا که در جلسه تحقیقات رسمی در باره نقش بریتانیا در مناقشه عراق شهادت می داد، گفت: از نظر MI5 خطر از جانب رژیم عراق بسیار کم بوده و توانایی صدام حسین برای اقدام به حملات تروریستی در بریتانیا محدود بود.
خانم منینگهام بولر، گفت: شرکت بریتانیا در جنگ به رهبری آمریکا در عراق، سبب افراط گرایی نسلی از جوانان شد.
الیزا منینگهام بولر، یکی از اعضای کمیته اطلاعاتی بود که یک گزارش بحث انگیز را تنظیم کرده بود که در آن گفته شده بود عراق دارای تسلیحات کشتار جمعی است.
دولت وقت بریتانیا از این پرونده برای کمک به مشروع نشان دادن اشغال عراق استفاده کرده بود.
رئیس سابق سرویس امنیت ملی بریتانیا گفت: اطلاعات جمع آوری شده برای توجیه جنگ عراق کافی نبود.
تحقیقات موسوم به تحقیقات چیلکات، که از چندی قبل شروع شده، تصمیمات اتخاذ شده در آستانه جنگ عراق و نیز پی آمدهای آن را بررسی می کند.
خانم منینگهام بولر که از سال 2002 تا 2007، رئیس سرویس امنیت ملی بریتانیا بود، گفت: اگر چه خطر حمله به بریتانیا توسط القاعده به قبل از اشغال عراق و حملات یازدهم سپتامبر بر می گردد، ولی بدون تردید حمله به عراق در سال 2003، سطح خطر حملات تروریستی را افزایش داد.
بی بی سی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم