فرمانده یگان حفاظت استان تهران با بیان این مطلب افزود: با توجه به حساسیت موضوع بازار و وجود برخی از ساخت و سازها در این بخش، نظارت مستمر و بازرسی دائمی و شبانه روزی در بازار تهران با جدیت کامل توسط نیروهای یگان حفاظت استان تهران صورت میگیرد.
سرهنگ علیرضا انوری با اشاره به ضرورت هماهنگی کامل شهرداری و بازاریان با سازمان میراث، نظارت و سرکشیهای مستمر را در بازار تهران امری ضروری دانست و افزود: نیروهای مستقر در بازار تهران با بازرسیهای شبانهروزی از سراها، تیمچهها و تمامی دالانهای بازار تهران، هرگونه تغییر و تحرک در بافت تاریخی تهران را حتی در روزهای تعطیل زیر نظر دارند.
فرمانده یگان حفاظت استان تهران در پایان از شهروندان و بازاریان خواست به محض مشاهده تخلف و آسیب به بناهای تاریخی از جمله بازار تهران با شماره 33918034 واحد مستقر در بافت تاریخی تهران تماس بگیرند.
منبع: chtn