جام جم آنلاین: شرکت معدنی RAG آلمان روز دوشنبه 22 دسامبر اعلام کرد تمام معادن خود در خارج را تا قبل از تابستان سال 2004 میلادی می فروشد و در بیانیه خود افزود تاکنون برای برخی از این معادن تفاهم نامه هایی را با شرکت امریکایی پیبادی امضا کرده است.
کد خبر: ۳۳۹۶۳
به نوشته روزنامه لاتریبون ، شرکت معدنی RAG در بیانیه خود اعلام کرد این شرکت دو معدن در استرالیا ، یک معدن در ایالات متحده و 25 درصد از سهام خود در یک معدن در ونزوئلا را در جریان 3 ماهه نخست سال 2004 میلادی به شرکت امریکایی پیبادی واگذار می کند.
در عین حال شرکت RAG افزود ، هم اکنون در حال مذاکره برای فروش 12 معدن خارجی دیگر خود است که همگی آنها در ایالات متحده قرار دارند و امیدوار است تا قبل از تابستان آینده قراردادهای نهایی فروش را امضا کند.
شرکت RAG انتظار دارد از فروش تمام این معادن مبلغ 500 میلیون یورو به دست آورد.
این شرکت معدنی حدود 80 هزار نفر را در استخدام خود دارد و گردش مالی آن در سال جاری 13 میلیارد یورو بوده است.